Annons


Annons

Victoria i 7 år gammal klänning under Oslofesten


Roligt att kronprinsessan valde just den klänningen!

Vilken modedrottning hon är, kronprinsessan Victoria! Den här kvällen ser vi henne i en violblå galaklänning med draperingar, skapad av stjärndesignern Elie Saab.

Du känner kanske igen den, och det beror på att den är en favorit i repris, precis som mycket annat Victoria bär. Första gången vi såg den var 2010, när kungaparet bjöd det årets Nobelpristagare på galamiddag på Stockholms slott.

Fast då bar hon den på ett helt annat sätt. Axelbanden var mycket kortare, om man jämför med dagens festlook. Nu har hon låtit dem falla ner, så att man ser hennes snygga axlar. Och voilà! På ett enkelt sätt har hon lyckats styla om sin klänning så att den känns helt ny.

Foto TT, IBL

Annons
Gilla Svensk Damtidning på Facebook


(1.5k)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

17 kommentarer till “Victoria i 7 år gammal klänning under Oslofesten”

 1. Ja nu gäller det att spara in efter så dyra och långa utlandsresor…

  Klänningen sitter illa på balkongbilderna, liksom på kvinnan i orange.
  Men gående ser det bättre ut.

 2. Så snygg klänning färgen underbar. Men kronprinsessan man har inte ordensbandet direkt på huden.

 3. Axelbanden är ju olika långa och hänger ner betydligt mer på ena sidan. Dessutom var klänningen skrynklig. Detta var ingen höjdare. Synd, för Victoria brukar alltid lyckas med festkläderna.

  1. Man kan jo være glad selv om man ikke har et tannpastasmil hele tiden.
   Dessuten var det jo taler og musikk nede på Slottsplassen, og da er det jo naturlig å konsentrere seg om det.

 4. Virkelig imponerende flotte øreringe Victoria bærer, de må også have en historie……… ?
  Havde det været for 10-15 år siden havde det været et etikette-kiks at bære ordensbånd på en bar skulder, men det gør de fleste fra den yngre generation numere, ligesom det ikke at have strømper på til fest og vise tæer/tånegle er helt accepteret. Dog ikke, at komme uden BH !!!!

 5. Axelbanden har hasat ner, på en del bilder bara på ena axeln och det är inte meningen, hade de varit uppe hade inte heller ordensbandet legat på bar hud, vilket det inte ska. Klänningen såg obekväm ut och var snyggare förra gången då axelbanden satt uppe som var meningen.

 6. Det spelar ingen roll att Viktoria bär en 8 år gammal klänning. Victoria är ändock vackrast med sin utstrålning av värme och värdighet.

 7. Kronprinsessan bär denna klänning sittande i en stol med en stående prins Daniel bredvid. Officiellt kort taget på slottet. Finns på hemsidan. Väldigt fin bild.

 8. Victoria var snygg den här kvällen, men klänningen var en katastrof upptill. Ingen borde plocka fram gamla kläder och utgå från att de är lika snygga efter flera år. Så var det med Silvias avlagda klänning och så är det med den här. Gamla kläder visar att utseendena förändras.

 9. Jag tror att Viktoria ville visa att trots sina 2 barn så kan hon fortfarande ha en gammal klänning som användes första gången innan hennes första barn var född 🙂 Det gäller att träna och äta rätt för att få behålla den figur man hade innan man fick barnen. Daniel ser väldigt butter ut. Beror det på att han blev missnöjd med att endast få 1 procent av svenska folket när Expressen gjorde sin undersökning om vem som är den bästa representanten för Sverige av Bernadottes medlemmar?

  1. Det var vel Chris som fikk 1%, det er mer logisk med tanke på hans rolle.

   Da burde Daniel være butter i dag også, i operaen, det er han ikke.
   Og hvorfor bare kommentere at Daniel ser butter ut, det var det mange andre som gjorde også.

 10. Daniel fick 1 % liksom Chris, Madeleine och Silvia fick. Carl Philip och Sofia fick 0 %. Viktoria 57 % och Carl Gustaf 19 %. De som inte visste eller struntade i att svara/bry sig var 21 %. Denna undersökning beställdes av Expressen genom Demoskop där över 1000 personer tillfrågades. Statistiska undersökningar/enkäter har av någon anledning bivit populära hos SvD sedan Johan T Lindwall tillträdde som chefredaktör. Monarkin har lägst stöd bland 18-39 åringar. Monarkin lever max 30-40 år till i SE

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar