Annons


Annons

Det ska Fredrik Reinfeldts och Robertas dotter heta


Vilket fint namn!

Den före detta statsministern Fredrik Reinfeldt, 51, och hans flickvän Roberta Alenius, 38, välkomnade som bekant sitt första gemensamma barn i början av maj.

– Fredrik och jag har fått en dotter i dag. Hon är 50 centimeter och väger 3,1 kilo. Vi mår alla väldigt bra och är tacksamma för den fina hjälp vi har fått av personalen, berättade Roberta Alenius för TT.

Annons

Och nu vet vi vad den lilla ska heta. Under onsdagen registrerades en Alessia Alenius på parets gemensamma adress i Vasastan i Stockholm. Som mellannamn hade man valt Alice Birgitta, efter Fredriks mamma.

Foto: Stella Pictures


(281)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

3 kommentarer till “Det ska Fredrik Reinfeldts och Robertas dotter heta”

 1. Vad märkligt att han valt att bosätta sig i Vasastan och inte i någon av de “zoner” han varit arkitekten bakom. Men det kanske blir en flytt lagom tills förskolan skall väljas?

 2. Stefan
  Klockren kommentar.
  Ruinfeldts zoner lär ha ökat exponentiellt lagom till när det blir förskoledags.
  /L

 3. Så trevligt för Ruinfeldt att hans sambo slapp föda bebisen i en bil, som en nybliven föderska tvingades göra i Sollefteå nyligen, anno 2017 (sick).

  Hans f.d. fru Filippa blev även hon en gång utbuad av barnmorskor då Filippa var politisk aktiv och då genomgick sin största politiska kris någonsin, med överbelagda sjukhus, missnöjd vårdpersonal och barnmorskor som buade ut henne, i Sthlm. Detta innan Wallenbergarna plockade upp henne, som tack för hjälpen…

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar