Annons


Annons

Här anländer kungafamiljen till Polarprisets bankett


Vilken kväll!

Festligheterna kring Polarpriset fortsätter. För några timmar sedan delade kungen ut det ärofulla priset till Gordon Matthew Thomas Sumner (Sting) och jazzsaxofonisten Wayne Shorter i Konserthuset i Stockholm och nu är det dags för en bankett på Grand Hôtel.

Annons

Kronprinsessan Victoria strålar i en specialuppsydd klänning, som du kan läsa mer om här. Och Madeleines look har också fått högsta betyg!


Prins Daniel, kronprinsessan Victoria, Trudie Styler, Sting, drottning Silvia, Wayne Shorter, kung Carl Gustaf, Carolina dos Santos, prinsessan Madeleine och prins Carl Philip.

Foto: IBL


(0)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

38 kommentarer till “Här anländer kungafamiljen till Polarprisets bankett”

 1. Varför är inte Sofia med? Victoria var med på alla tillställningar när hon var höggravid men Sofia blir mer och mer osynlig för att inte tala om den lille gossen? Är han sjuk? När fyller han år? Det verkar lite mystiskt.Det är väl inte konstigt m man undrar.

  1. Marguerithe, jag nämnde Facebook , jag är enig med dig att Sofia inte har det lätt.
   Om jag jämför Sofia med Kategori som har varit ingift i ett kungahus mycket längre än Sofia, så gör Sofia ett mycket proffsigare intryck. Kategori ser alltid nervös ut och håller väskan framför magen.
   Man kan kritisera konstruktiv men på Facebook går det nog bara ut på att skriva någonting utan att tänka efter

  2. PernillaA,
   Jag förstår att Sofia åker till Älvdalen ibland för att få balans i sin tillvaro. Hon får kämpa själv. Jag tror ingen av svägerskorna har ansträngt sig för hennes skull. Carl Philip står ju på hennes sida i alla fall, vilket kanske räcker för henne.
   Här är kommentatorer som verkligen vill henne illa. Jag kan jämföra med Norge där vi inte sett det vi ser här. Mette Marit har haft tur i det avseendet, särskilt med alla skriverier om hennes pappa på den tiden.

 2. Madeleine looks stunning! She’s getting more and more beautiful as she gets older. And I really like her romantic style of a dress.

 3. Betty
  Ju högre rang desto synligare är du – och bör så vara
  Vs svägerska är inte kommande regent eller hur?

  Därtill är inte Sofia infödd utan ingift – ingifta har en kompletterande stöttande roll till skillnad från de infödda m tronarvsrätt som jämte regenten har en mer framträdande och självklar roll och självklar närvaro

  FÖR ÖVRIGT så jobbar de ytterst sällan som komplett familj utan just huvudsakligen via solouppdrag eller parvis

 4. Betty!
  Behåll din oro för dig själv!!

  Emma:
  Instämmer under FÖR ÖVRIGT

  Sofia var till Älvdalen i ett privat uppdrag, som var helt riktigt att hon gjorde!

 5. Nu an en graviditet vara olika från kvinna till kvinna.
  En kvinna kan jobba till precis innan förlossningen en annan kan vara sängliggande.
  Att delta i prisceremoni med efter följande bankett kan påfrestande för den
  som är gravid.Även för en icke gravid person.
  Prins Alexander fyllde 1 år 19 april och då publicerades flera nytagna bilder,
  Betty.Kolla på hovets hemsida.

 6. Internationellt stilig familj????
  Läs gärna Hola eller Point de Vue för att få en uppfattning om vad internationellt
  mode är!
  Lycka Till
  CVM

 7. Egentligen varför kallas detta för jobb, och genererar pengar till nya kläder. Jag väntar på den dagen då bara kungens stipulerade arbetsuppgifter utförs, Resten påhittade, nöjen och egna intressen borde kunna utföra försitt nöjes skull. En sån här gala är väl ett nöje?

 8. Tänk att Sofia aldrig kan göra något rätt. Är hon med på något uppdrag så är det onödigt och det räcker med kungen och Victoria. Är hon inte med så är hon nonchalant och ställer inte upp. Nu kom det dessutom en ny vinkling. Hade Sofia varit med hade hon blivit dissad bredvid sina vackra svägerskor. Ur led är tiden.

  1. Pensionär,
   Jag håller helt med dig. Det finns inget tillåtande i kommentarerna. Sofia gör alltid fel hur hon än gör. Carl Philip har plötsligt blivit superstilig tillsammans med sin syster. Man verkar helt besatt av social status och pengar. När man skriver ner Sofia faller det i förlängningen på hennes familj också som alltid håller låg profil. Hur lågt kan man sjunka här? Någon nämnde Facebook och där är man ju alltid trevlig och artig vilket är befogat i högsta grad.

 9. I jämförelse med andra Kungliga Familjer ser våra inte mycket ut….Hur kan tex prinsessorna ha på sig armbandsur-och stora till smoking!?

 10. Prinsessan Sofia var hemma i Älvdalen på sin guddotters skolavslutning. Hon var brudnäbb när prinsparet gifte sig. Mamman är gudmor till prins Alexander.

  1. Inte mycket kunglighet kvar i kungafamiljen. Knappt värda kallas kungliga längre. Men underhållande, absolut.

 11. Anno dazumal var mode och klädkoder annorlunda, idag anses armbandsur passa även till festklädsel. Jag gillar det inte och tycker man klarar sig bra utan ur (man kan ju kolla mobilen 🙂

 12. Carl Philip ser verkligen avslappnat glad ut! Det brukar han enbart vara vid racingtävlingarna annars.

  1. Han ser lycklig ut när han är med Sofia. Kul att det lyckades för honom att hitta den rätta.

 13. Marguerithe 12.45

  Nu går du för långt Marguerithe! Får kommentarerna inte tala om syskon kärlek, trevligt att se syskon tillsammans osv. m.m. Vad har detta med Sofia att göra? Hur kan du ens sätta på pränt dina fantasier?

 14. Om Sofia var på en släktings skolavslutning gjorde hon alldeles rätt, den här tillställningen var nog lite för mycket för henne.

 15. Den där skrynkliga folieklänningen kunde hon ha låtit bli att beställa, den var säkert jättedyr, inte det minsta klädsam.

 16. De är betydligt finare utan dessa eviga sneda band på överkroppen. Det ska väl föreställa fint, men det är ju något som fadern i familjen delar ut så fort något barn har fötts. Alltså inget man har förtjänat genom den minsta prestation. Det borde kännas pinsamt att hänga på sig något dylikt tycker jag.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar