Annons


Annons

Här spelar Daniel fotboll inne på slottet – se filmen


Överraskade alla!

Hela kungafamiljen hade ett fullspäckat schema under nationaldagen. Victoria och Daniel var bland annat på plats i Järfälla, se bilderna här, och när de kom tillbaka till Stockholm city väntade aktiviteter tillsammans med organisationen Generation Pep. Dessutom fick Daniel visa prov på sitt bollsinne tillsammans med några landslagsspelare. Hovet hade nämligen låtit arrangera en fotbollsplan på Inre Borggården.

Se filmen nedan:

Annons

 

Foto: Stella Pictures


(770)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

5 kommentarer till “Här spelar Daniel fotboll inne på slottet – se filmen”

    1. Du är medveten om att det är tidningen som gjort ordvalet va?

      Jag tar alltså för givet att det är Svensk Dam du kritiserar och inte Daniel. 😀

  1. Daniel gör ett väldigt gott jobb, anser jag. Vissa arrangemang är till viss del tillrättalagda, det är oundvikligt. Arbetet i det tysta vet vi inte mycket om. Vad tidningarna väljer för rubriker och väljer att skriva om kan inte den det skrivs om påverka. Det är så enormt fåniga texter ibland, när innehållet skulle kunna vara mycket mer seriöst. Detta är dock inte Daniels fel och inte heller någon annans.

  2. Daniel er flink til å sette fokus på bevegelse. Det er vel vestens store problem – vi beveger oss altfor lite. Vi trenger noen som peker på og markedsfører hva som er viktig. Der gjør Daniel en f remragende jobb!

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar