Annons


Annons

Prinsessan Sofias bästa vän och mentor sommarpratar


Svensk Damtidnings reporter rapporterar från presskonferensen.

Just nu avslöjar Sveriges Radio vilka som blir årets sommarpratare i p1. Svensk Damtidning är på plats under presskonferensen och vi kan berätta att ett av namnen har kopplingar till den kungliga världen. Prinsessan Sofias vän och mentor Barbro Ehnbom kommer nämligen att höras i etern i sommar.

Annons

Barbro har en bakgrund som affärskvinna och var en av dem som hjälpte Sofia in i den kungliga rollen – innan hon gifte sig med Carl Philip och blev prinsessa av Sverige. Duon har fortfarande en nära kontakt och Barbro är en självskriven gäst när prinsparet har större bjudningar.

Gilla Svensk Damtidning på Facebook

Sofia och Barbro år 2010.

Foto: IBL, Stella Pictures

(323)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

16 kommentarer till “Prinsessan Sofias bästa vän och mentor sommarpratar”

 1. Barbro Ehnbom, Sveriges på den tiden duktigaste ekonomistudent. Fint att hon kan vara mentor åt yngre människor idag. Fler äldre generellt skulle behöva hjälpa de yngre för att dessa ska få en helhetssyn på tillvaron vilket inte skolan lär ut idag. När jag var 20 år förutsattes att man skulle vara vuxen fullt ut och ta ansvar. Idag ser många åren mellan 20 och 30 som en utvecklingsperiod.

 2. Av bilden att döma var det något mer uppknäppt på den tiden.
  Men att som nu endast ana har också sin tjusning.

 3. Dagen innan talar en tidigare PRESIDENT från Finland Tarjej Halonen och det blir intressant.
  Tänk om vi också fick välja i Skandinavien……

 4. Tänk vad följsam man kan bli när man blir Kunglig!
  Dom reglerna gäller dock inte på Rivieran enl Cannes-Matin
  CVM

 5. Denna dag måste vi väl även önska våra kära riksdagsledamöter ett riktigt trevligt sommarlov. Det kostar på att arbeta tisdag-torsdag så fyra-fem månaders semester per år är de väl unnade?

 6. Stefan: Där har du helt fel! Tänk bara alla luntor som skall läsas igenom! Varför förminskar du alla?

  På denna bild var inte fina Sofia till fördel! Det var annat än den hon är idag.

  1. Konsttanten, om du anser att Sofia inte är till fördel på denna bild, så ser Sofia förhållande “proper” ut,,i jämföresle med alla andra bilder vi kan se av henne från hennes liv före träffen med CarlPhilip

  2. Hur tror du socialdemokraten Bodström hann med riksdagsarbete, att vara ordförande i justitieutskottet samtidigt som han drev advokatbyrå OCH skrev deckarromaner?
   Kära du! Jag har läst åtskilliga riksdagsmotioner, och de flesta är ihopsnickrade på ett A4-blad så undermåligt formulerade att man undrar?

 7. Tycker att Sofia såg mera levande, med mera energi förut…även kanske inte så himla bildad men mera levande och mera ” rätt ” för sig själv då …inte så säkert att det ” kungliga ” är så egentligen lyckligt för denna unga kvinnan…för mycket konstlad …

 8. Gredelin
  Vilken löjlig fråga. Hörde du eller såg du inte inslaget när sommarpratarna redovisades. Hade hon varit med hade hennes namn också varit med, eller hur.

  1. Pensionär

   Håll dig till ämnet!!

   Artikeln handlar varken om mig eller om dina oförskämda åsikter om mig som person!!
   Vad du tycker om mig, det kan vi alla vid det här laget.

   Du missade själv att läsa vad som står om att kommentera här, eller hur? Får väl påminna då:

   ” …Aller media uppmanar kommentatorer att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra sig väl och följa tillämpliga lagar…”

 9. Stefan, tack. Olga, tänkvärda ord! Marguerite, jag håller inte med dig att ungdomar idag ser 20-30årsåldern som en utveckl. period. Tyvärr upphöjs dessa unga alltför tidigt och “peakar” för tidigt i livet. Lär sig inte alltid att bit för bit kämpa sig framåt, man skall ha allt på en gång. Inom vården där jag jobbar kan ungdomar förhandla sig till bättre löner än trotjänare som jobbat 30 år. Dessa trotjänare får lära upp de små som redan “kan allt” och har mer lön än de.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar