Annons


Annons

Se bilderna från Camilla Läckbergs hemliga bröllop


Chockade gästerna på plats.

I lördags överraskade Camilla Läckberg, 42, och MMA-fightern Simon Sköld, 30, med bröllop. Gästerna fick veta i förväg att paret skulle hålla en fest med tema “vitt”, men inte att de skulle gifta sig.

Annons


“Ni anar inte hur svårt det varit att hålla tyst om detta. (…)  Simon, att du vill leva med mig resten av mina dagar på jorden är mitt livs största triumf. Sedan vi först träffades har du gjort dagarna roligare, mer färgstarka. Och tryggare. Jag har aldrig känt mig lika trygg som när jag är med dig. Jag älskar dig, nu och för evigt” skriver Läckberg på Instagram.

Gilla Svensk Damtidning på Facebook

Vigseln ägde rum på deckardrottningens landställe på Måsholmen i Norrtälje, där flera välkända ansikten fanns på plats. Bland annat Sofia Wistam, Tony Irving, Anja Pärsson, Nassim al Fakir samt Nanne Grönwall.

I höst väntas en bröllopsresa, men var de ska resa är inte bestämt.


(304)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

35 kommentarer till “Se bilderna från Camilla Läckbergs hemliga bröllop”

 1. Mycket skall man se innan…
  Jag antar att paret valde bort en stämningsfull kyrklig vigsel med präst och istället använde sig av en “vigselförrättare”, vilka alla tycks kunna bli i dessa dagar. Detta är ju något som i synnerhet många “kändisar” nu extraknäcker som.

  1. Stefan,
   Håller verkligen med dig. Ska man ha bröllop överhuvudtaget ska det väl vara kyrklig vigsel med präst. Annat tänkande är främmande för mig.

  2. En som blev nekad till att bli vigselförrättare är Björn Ranelid, och detta av Simrishamns kommun! Han ansågs inte tillhöra Österlen eftersom han är skriven i Stockholm. Det är bra att någon reagerar när “kändisar” tror att de kan allt.

  3. blinka

   Nå är du icke uppdaterad, Ranelid är godkänd om man ska tro tidningarna.
   Det var Ystad som sa nej först, men en annan av de små kommunerna sa ja.
   En ypperlig representant för kärleken.

  4. Gifter sig i kyrkan gör man EN gång! Inför Gud och det Gud har förenat kan ingen människa skilja åt. Så jag tycker att bröllopet med borgerlig vigselförrättare var mycket respektfullt och klokt.

 2. Underbart när människor utgår ifrån kärlek och inte ålder,då de väljer partner!Det är inte en siffra som är avgörande,utan personlighet,värderingar och kemi som avgör.Mitt livs stora kärlek var betydligt äldren jag,MEN,han konkurrerade med lätthet ut jämnåriga unga,omogna och flyktiga förmågor.Ifall fler vågade följa sitt hjärta (i kombination)med förnuft, skulle vi säkerligen ha fler lyckade,långvariga och kanske livslånga förhållanden.Dessvärre är många gånger det sociala trycket för stort,särskilt inom kretsar
  där vedertagna traditioner är normerande..Tragiskt.Därför säger jag utifrån mitt hjärta:Varmt lycka till Camilla och Simon!!

 3. dessa teatraliska ‘romatiska’ ord: jag älskar dig nu och för evigt.
  Spännande att se hur det blir med det om några år

 4. Humaniora: Instämmer helt!

  Har man barn med tre olika fäder, så är nog en privat vigselförrättare mest lämpligt. Mia Törnblom var ett bra val!

 5. Tredje gången gillt behöver man ingen präst och förstår icke vad man ska i kyrkan om man icke är religiös.
  Ett giftermål har ingenting med gud att göra, men ett praktisk sett få ordning på arvet.

 6. Stefan: Varför skulle det vara mer stämningsfullt med ett kyrkbröllop än att stå inför sina vänner i Guds vackra natur och knyta hymens band? Och det är förresten många präster som förrättar vigslar ute i det fria nuförtiden. Vad härligt det måste varit för alla gästerna, som inte hade en aning om detta bröllop på förhand. Leve kärleken!

 7. Tomine,helt rätt,ifall man inte vill ha en traditionell kyrklig vigsel,bör man kunna välja något annat alternativ.Det handlar i detta fall om den personliga övertygelsen och vad som känns bäst.Däremot rent juridiskt är fortfarande traditonellt äktenskap att föredra. Sedan ska man inte blanda in Gud i alla möjliga sammanhang.Den Gud jag tror på,är helt fri ifrån mänskliga påhittade normer i Guds sk namn.Alltför många samfund,uttolkare(akademiskt skola de el ej)har sina egna, vad de tror…..

 8. Tomine,helt rätt,ifall man inte vill ha en traditionell kyrklig vigsel,bör man kunna välja något annat alternativ.Det handlar i detta fall om den personliga övertygelsen och vad som känns bäst.Däremot rent juridiskt är fortfarande traditonellt äktenskap att föredra. Sedan ska man inte blanda in Gud i alla möjliga sammanhang.Den Gud jag tror på,är helt fri ifrån mänskliga påhittade normer i Guds sk namn.Alltför många samfund,uttolkare(akademiskt skola de el ej)har sina egna,vad de tror…

 9. Jag tror att jag vet hur detta slutar men berättar inte. Förresten HELT ointressant på en Kunglig Veckotidning. Historien om Macron skulle vara mycket mer intressant trots han bara är en grå president men en liten kändis är också en kändis.

  1. Christina Kari,
   Håller med dig. Pseudokändisar är inte så kul att ha i denna tidning.

 10. forts:..normativa och universella tolkningar. Bl a på grund av detta, har vi problemen i vår värld betr religionstillhörighet och vem/vilka som enkelt uttryck “vet bäst”….Detta är typiskt mänskligt och i sig mycket primitivt. Vi människor vill ha kontroll, men vad gäller Gud,har vi inte det,förutom privata övertygande upplevelser som för den enskilde i sin tro kan verifiera Guds existens.I övrigt är allt fördolt,bortom vår intellektuella förmåga,vi måste ödmjukt böja oss för detta!!

 11. Christina Kari Monsinuer Macron är ett fenomen som kliver in och möblerar
  om i Fransk Politik om han sedan kommer att uträtta det han lovar får vi se…
  Hans Regering är ingen höjdare förut Premierminister Monsinuer Philippe
  Men Fransk Media gillar honom så länge det skvallras och ryktas tätt i Paris
  Match varje vecka……..
  Claeees

 12. Ständigt denna Läckberg…

  Hon är överallt och media verkar formligen älska henne, hennes blogg, hennes tweets och allt hon gör och säger.

  Och det enda hon utfört är att hon skrivit ett gäng deckare med diskutabel kvalitet.

  1. Det ar ratt duktigt att komma fran Fjallbacka och bli “deckardrottning”och synnerligen sjalvforsorjande. Även om man inte gillar böckerna sa tyder det ju pa bade driv och uthållighet att gora det hon gjort. Jag beundrar tex Gunde Svan ocksa fast det val knappast ar karnfysiksnilleniva pa att dra runt pa platta marken pa ett par brador….Men duktigt, att sta ut i ur o skur, det ar det. Istället for att ga hem och bli utbränd for att kraven hopas….

   Devisen “hur man tar det” star sig! Bravo!

  1. Nei det var ikke bryllupsreise. Det skriver Camilla på instagram. Den kommer siden. Reisen til New York er planlagt for lenge siden og er en jobb-reise, der hun skal promotere sin siste bok.

 13. Så härligt när människor finner kärleken och firar den med dem de tycker om! Önskar Simon och Camilla all lycka.

 14. Ja jag förutspådde Grevinnan f d prinsessan Alexandras skilsmässa med Martin. Jag sa han sticker när hon fyllt 50 år de har inget kitt som binder dem samman. Ex Dellert och Häggbom båda konstnärer.

 15. “Mitt livs största triumf” låter ju …speciellt…naiva jag trodde att största triumfen är ens barn tex…
  visst det är härligt med kärlek, men ordet gradvis urholkades av mediefolket …

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar