Annons

Annons

Se de 17 vackraste bilderna från Royal Ascot

Se de 17 vackraste bilderna från Royal Ascot

Brittiska kungafamiljen på årliga hästtävlingen.

Det blev verkligen en härlig, solig dag på Ascot för den brittiska kungafamiljen. Efter alla sorger och tragedier som drabbat landet kändes det lite som en glädjens dag när drottning Elizabeth, Kate och alla de andra kom till hästtävlingarna på Ascot under tisdagen.

Annons

Drottningen som anlände tillsammans med maken prins Philip höll en tyst minut innan tävlingarna satte igång. Arrangörerna hade dessutom gett en donation på närmare miljonen till brittiska Röda korset och för offren för höghusbranden i Grenfell Tower.

Gilla Svensk Damtidning på Facebook

Kate som bar en vit spetsklänning från Alexander McQueen fick en riktigt rolig dag i solen. Det hela började med att hon fick ta emot prins Edwards hustru Sophie när hon höll på att ramla ut den hästdragna vagnen. Sedan kunde man se både henne och maken prins William gå runt med ett leende på läpparna.

Prins Charles maka Camilla bar också vitt. Här fanns också prinsessorna Beatrice och Eugenie och Zara Phillips med make Mike samt prinsessan Anne.

Vi såg även Peter Phillips och makan Autumn.

Se bilderna här nedan:

17
Visa bildspel

/
...
Visa mer

Foto: IBL

(399)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

10 kommentarer till “Se de 17 vackraste bilderna från Royal Ascot”

 1. Är Mrs Middleton verkligen med på allt Kungafamiljen gör? Tänk om fam Westling eller Hellqvist varit med på Polarprisgalan! Vilket ramaskri det blivit!

  1. Margurithe
   Vad svarar man på er fråga joo det är skillnad på skit och pannkaka………..
   dock syntes Mr Christoper O’neills Mor Eva på Ascot dock hade hon inte inträde
   till “Royal Box” denna gång….
   Trevlig Eftermiddag
   C.

  1. Victoria visade t.o.m. trosorna under sin vita spetsklänning när Oscar döptes! Dessa vita spetsklänningar passar bättre på småflickor!

 2. Kates föräldrar har varit med för på Ascot och även fått åka med i en av vagnarna.
  Om nu Kates föräldrar hade varit på Ascot hade det ju varit löjligt om de inte var bjudna till royal box med tanke på att dottern och svärsonen är där.
  Däremot tycker jag inte att de behöver åka häst och vagn

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

Annons

Laddar