Annons


Annons

Bästa bilderna från Victorias dubbla 40-årsfirande


Underbara dagar.

En högtidlig tacksägelsegudstjänst i Slottskyrkan, uppsluppet mingel på Logården och så en pampig kortege genom stan. Så började Victorias stora 40-årsfirande i Stockholm. Därefter tog kungafamiljen flyget till Kalmar för att sedan fortsätta till Borgholm och alla artistuppträdanden på idrottsplatsen. Och idag, dagen efter själva födelsedagen, har firandet också varit storslaget.

Annons

När kronprinsessan klev ut från Solliden blev hon mottagen av flera tusentals besökare som var där för att hälsa grattis. Dessutom var Estelle och Oscar i sitt esse när de sprang omkring ute på grusgången.

Se bästa bilderna:

23
Visa bildspel

/
...
Visa mer

Foto: Suvad Mrkonjic, IBL, Stella Pictures

Exklusivt tillfälle att köpa samlarobjekt!

Fynda samlarobjekt från Victorias 40-årsfirande

Kungliga hovleverantören Paradisverkstaden har gett ut en helt unik kollektion med samlarobjekt till kronprinsessan Victorias 40-årsdag.

Begränsad upplaga: Beställ din favorit från Svensk Damtidning redan i dag!

Läs mer och beställ här

(1.4k)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

5 kommentarer till “Bästa bilderna från Victorias dubbla 40-årsfirande”

  1. DanoLin
    Haha! Ja, så kan man oxå tolka det.

    Kul att se att det är spring i benen på Estelle & Oscar oxå 🙂

  2. Bilderna 8 & 9 är bara så charmiga. Så kärleksfulla blickar mellan Kungen & Drottningen har väl inte synts på många år. Och att Silvia håller CG under armen hör väl heller inte till vanligheterna?

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar