Designjättens unika samlarobjekt till Victorias 40-årsfirande – fynda dem här!


Kungliga hovleverantören Paradisverkstaden har gett ut en helt unik kollektion med samlarobjekt till kronprinsessan Victorias 40-årsdag. – Hon har en sober och klassisk smak med sting som är mycket vacker, säger formgivaren Eva Paradis.

Välrenommerade Paradisverkstaden har varit Kunglig Hovleverantör i över två decennier och är kanske mest känd för att ha gjort Slottskrukan för Slottsbodarna och den otroligt populära vasen Fröhus. Nu lanserar det keramiska centret en helt unik och limiterad kollektion samlarobjekt för alla som vill ha med sig ett speciellt minne från kronprinsessan Victorias 40-årsdag.

Den unika kollektionen är inspirerad av den skulptur som kronprinsessan uppvaktades med på sin 40-årsdag.

Formgivaren inspirerad av kronprinsessan

När Kronprinsessan Victoria fyllde 40 uppvaktade Ölandsbaserade Paradisverkstaden henne med en vacker skulptur i form av en stor squash i härligt lila nyas bestående av en kombination av vit och svartvinbär. Exakt samma härliga färger tar sig även uttryck i de tre vackra samlarobjekten som förstås är inspirerade av kronprinsessans stil.

– Kronprinsessans kreationer går ofta i dovt violetta toner, hon har en sober och klassisk smak med sting som är mycket vacker. Denna färgskala känns fin och framträder speciellt effektfullt på mina organiska reliefer. Den är dessutom tidlös och hittar sin plats i de flesta sammanhang, berättar Eva Paradis som har formgett kollektionen.

Nu har du ett unikt tillfälle att köpa din favorit ut den unika kollektionen. Här under kan du se de olika samlarobjekten och klicka hem din favorit till ett fantastiskt pris!

Limiterad utgåva! Välj din favorit och köp direkt från Svensk Damtidning!

Kollektionen består av:

Vacker vas

Jubileumsversion av den kända vasen ”Fröhus”.

Höjd: 11 cm

Se det fantastiska erbjudandet i vår shop – klicka här!

Stor ljuslykta

Handgjuten och inspirerad av naturens mjuka former. Passar stora värmeljus.

Höjd: 7,5 cm
Diameter: 11,5 cm

Se det fantastiska erbjudandet i vår shop – klicka här!

 

Söt burk

Exklusiv smörbytta, prydnad eller söt förvaringsburk – valet är ditt!

Höjd med lock: 10 cm
Höjd utan lock: 5,5 cm
Diameter: 8 cm

Se det fantastiska erbjudandet i vår shop! Klicka här!

Bild: Kungahuset.se, allermediashop.se

Denna artikel är framtagen i samarbete med Aller Media shop. Samtliga länkar leder till en sida där du kan köpa produkterna.

 


(215)
(0)

Kommentera här!

7 kommentarer till “Designjättens unika samlarobjekt till Victorias 40-årsfirande – fynda dem här!”

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)


Laddar