Annons


Annons

Grattis Camilla 70 år! Se nya bilden på hertiginnan


Har redan uppvaktats av både barn och barnbarn.

Grattis säger vi till prins Charles hustru, hertiginnan Camilla, som fyller 70 år idag. Dagen till ära har det också kommit en ny fin bild på jubilaren och prins Charles, fotograferad av ingen mindre än det brittiska hovets favoritfotograf Mario Testino. Bilden är tagen i Garden Room i parets hem Clarence House.

Annons

Camilla firades dock redan i torsdags, då parets personal bjöds in till ett gardenparty. Hon har också firats av familjen under en privat tillställning på Highgrove. En tillställning som givetvis gästades av prins Charles och Camillas alla barn och barnbarn.

Se nya födelsedagsbilden nedan:

Gilla Svensk Damtidning på Facebook

 

Foto: IBL, Instagram

(202)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

25 kommentarer till “Grattis Camilla 70 år! Se nya bilden på hertiginnan”

 1. – Fint foto av duktiga Mario Testino!
  På något sätt är det ju smått otroligt att de faktiskt fått varann till slut… även fast man kan önska att vägen dit skulle varit lättare – för alla..

  1. Exakt så! Det är ganska uppenbart att detta par passar riktigt bra ihop och hyser en stark kärlek till varandra. Tycker snarare att det är sorgligt att det inte blev de två från början, men så kan livet bli ibland. Visst det var inte rätt mot Diana, men hur förälskad var hon i Charles egentligen? De var ju så omaka, både åldersmässigt och i intressen.

  1. Det är faktiskt sorgligt med alla de här retuscherade fotona . Skäms de för hur de ser ut i verkligheten . Ibland när man ser oretuscherade bilder så tror man knappast att det är samma människor .

  1. Hva gjorde hun mot Diana?
   Det var vel Charles som hadde et ansvar overfor sin kone.
   Det var vel ikke Camillas feil/skuld at Charles var utro, han hadde og fremdeles har en egen vilje. Tror ikke at noen har tvunget han til å behandle sin fru slik han gjorde.

  2. “Det hemska hon gjorde…” låter ju dom om hon skulle ha ägnat sig åt typ tortyr. Charles och Dianas äktenskap var dömt från början och både dom och Camilla offer för systemet. Dessutom var det väl inte Camilla som var gift med Diana! Camilla är en rejäl och rättfram människa som passar Charles mycket bra. Gillar henne.

  3. Är det inte dags att sluta tjata om Diana, hon har varit död i tjugo år. Inte var hon heller något helgon, och alla inblandade var offer för omständigheterna. Jag gillar Camilla!

 2. Stackars Charles. Han kommer bli ihågkommen som den rödbrusige prinsen i mammas ledband som aldrig blev kung.

  1. Ingen kan spå om fremtiden og bliver han ikke konge, så har han til gengæld fået nogle lykkelige år sammen med den Camilla,som han har eksket, siden han var ung, men ikke måtte få …… og det er nok det vigtigste for dem begge.
   Desuden har Harry for nyligt sagt,at ingen rigtig har lyst til at overtage tronen efter The Queen.
   Stort grattis til Camilla på 70-årsdagen.

 3. Ett fint foto på hertiginnan Camilla och prins Charles.Levande,stark kärlek.
  Camilla Grattis på födelsedagen.

 4. Bror Stefan, sluta upp att pika Charles´utseende. Du gör det alltid när en bild av
  Charles visas. Många är rödbrusiga, det beror på hudtyp, utan att vara öldrickare eller liknande.

 5. Stackars Bror som blir påhoppad p.g.a mina skriverier här. Men budskapet om mobbning verkar då inte gått fram hos alla tanter här – hur många gånger det än upprepas. Inte undra på att världen ser ut som den gör.

  1. Skriver “Bror” under din signatur?? Att kalla någon för “rödbrusig” eller “tant” är inga argument de är bara tillmälen. Intressant att du ogillar mobbning, vem hade trott det?

  2. Hm!
   “Tant” och “rödbrusig” är naturligtvis inga tillmälen. Detta med mobbning verkar dessutom både Du och din väninna Regina Lindholm helt missuppfattat. Att kritiskt granska människor i maktposition är något fundamentalt annat än att sparka nedåt.

 6. Ja bra foto.

  Minns att denna kvinna var mycket trevlig då vi hälsade på varandra vid ett tillfälle.

  Instämmer med övriga kommentarer, att allt varit enklare och slutat lyckligt, för alla inblandade…

 7. Det var synd om Diana, visst, men det var väl inte Camillas fel. Hon var inte gift med Diana. Jag tyckte det var bedrövligt när det hände, men nog var det Charles som skulle klandras, inte Camilla. Och sen dess har hon blivit mer och mer sympatisk, tycker jag.
  Sen vet man aldrig hur det står till i ett äktenskap mellan andra. Diana kanske inte var helt oskyldig itll slitningarna heller. Det vet bara de själva.

 8. Jag har sett och tagit prins Charles i hand. Jag förundrade mig över så välhållen han var. Under det lilla smalltalket som vi hade kunde jag inte se en rynka. Gud så fin han var i sitt skulpterade ansikte. Detta var dock 2012.
  Camilla fick jag tyvärr inte skaka hand med. Tyvärr säger jag, för hon verkar vara en mycket trevlig person.

 9. Tänk om dom fått gifta sig från början. Prinsessan Diana gjorde mycket bra saker men hon erkände ju själv att hon också varit otrogen under äktenskapet.

 10. Hm
  Vi har redan en etikettsexpert på detta forum hen kallar sig oftas för Grötchen
  men det kan även förkomma andra namn!
  Hon anväder just ordet “tillmälen” precis som NI hälsa henne från CVM om
  NI stöter på hen på “fältan”
  Trevlig Helg
  CVM

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar