Annons


Annons

Måns Zelmerlöw förlovad med kärleken


Stort grattis Måns Zelmerlöw!

Måns Zelmerlöw och flickvännen, den brittiska skådespelaren Ciara Janson, lade båda upp bilden i sina respektive Instagramflöden på måndagseftermiddagen. På bilden syns artisten stå på knä framför flickvännen som sitter på en stol framför en magnifik utsikt. Måns Zelmerlöw har en gitarr i handen och det hela ser väldigt romantiskt ut.

Annons

About last night… ❤️❤️❤️

A post shared by Måns Zelmerlöw (@manszelmerlow) on

Ciara Janson har kommenterat sin bild så här: “Mrs Z to be”, medan artisten skriver “About last night…” följt av tre hjärtan.

Båda har fått mängder av kommentarer från sina följare som gratulerar och önskar dem lycka till.

Måns Zelmerlöw och Ciara Janson träffades på ett bröllop förra sommaren. Måns har tidigare sagt Aftonbladet att hon till en början var totalt ointresserad av honom. Han, däremot, visste direkt att det var något extra med den här tjejen.

– Jag blev störtförälskad direkt, säger han.

I våras berättade artisten att han flyttat till London för att vara nära sin flickvän och jobba med sin musik.

Av: Minna Wallén-Widung

Artikeln publicerades först på Allas.se.

 


(1.51k)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

Kommentarer till “Måns Zelmerlöw förlovad med kärleken”

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar