Annons


Annons

Se filmen! Victoria: “Det här gav Estelle mig i present”


Berättar exklusivt för Svensk Damtidning.

Kronprinsessan har i flera timmar tagit emot allmänhetens presenter utanför Solliden slott. Men den finaste presenten av dem alla fick hon redan igår. Det berättar Victoria exklusivt för Svensk Damtidning.

Annons

Foto: Suvad Mrkonjic

Kronprinsessan Victoria 40 år! Köp vackert samlarobjekt direkt från Svensk Damtidning!

Här är ett unikt samlarobjekt och vacker minnessak från Kronprinsessan Victorias 40-årsdag!

Gilla Svensk Damtidning på Facebook

Som en hyllning till Kronprinsessan Victoria och hennes 40-årsdag tog den Kungliga Hovleverantören Paradisverkstaden fram en fantastiskt vacker version av den kända vasen “Fröhus”.

Vasen är inspirerad av den skulptur som Kronprinsessan fick av Paradisverkstaden på sin 40-årsdag.

Missa inte detta unika tillfälle att köpa ett samlarobjekt till ett fantastiskt pris – direkt från Svensk Damtidning!

Begränsat antal: Läs mer och beställ direkt här!

Läs mer och beställ vasen här

(973)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

12 kommentarer till “Se filmen! Victoria: “Det här gav Estelle mig i present””

 1. Jag märker att SD:s nye chefredaktör fortsätter med sin exklusiva tillgång till kungligheterna…i hans böcker (som jag skam till sägandes läst) är den vanligast förekommande meningen: “Min källa vid hovet”…och nu har V beviljat SD en exklusiv “intervju”…instämmer f ö med andra – detta är en dokusåpa, och det är inte avsett som en komplimang…

 2. Håller med Eva, löjligt att fira en 40-åring som har allt till skänks. Men då är man avundsjuk…Vore bättre att man gav spettekakor och presenter till dem som skulle sätta värde på dem.

 3. Har man småbarn så är de flesta föräldrar trötta. Vet hur det var, Även om man har barnflicka så är det alltid mamma som gäller. Sluta gnäll på Victoria!!! Hon gör ett fantastikt jobb för Sverige.

 4. Varfor, varfor, varfor firar en 40aring fodelsedag med mamsi o pappsi? med tacksagelsegudstjanst — till vilken man inbjuder personalen som en gest av omtanke? Ar det verkligen “for Sv i tiden”?

  1. det kan jag inte heller begripa, varför firar man i den åldern med föräldrarna? jag är i samma ålder och skulle inte drömma om att fira något med föräldrarna, inte heller någon jag känner av samma årgång som Vickan! tycker hela firandet var mycket malplacerat. undrar också var de tagit modell, för ingen kunglig har väl nu någonsin firat 40 års-dagen. men undrar också varför inte hon umgicks med folk på folkfesten på Öland, de kunde ha serverat några drinkar och haft cocktail-party för besökarna

 5. Eliza: Du har så rätt!

  Det är konstigt att de som inte gillar monarkin läser SvDam och även kommentarerna, det kan inte jag förstå.
  Själv ogillar jag de flesta sporttävlingar, och hoppar över de sidor i tidningen. Det är en stor summa av skattemedel, som går till arenor, tävlingar, dopingkontroller, administration mm.

 6. Jag förstår inte riktigt varför pressen alltid skall skiva vilket märke kläder och skor kommer från. Är det tillåtet för Kungahuset att hela tiden märkesföra bl.a H&M’s ateraljer..skor, klänningar osv..Det gäller i största grad Kronprinsessan..I andra länders kungahus är detta inte tillåtet. Det har blivit mycket mera påtagligt under den tiden.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar