Annons


Annons

Bara i Svensk Damtidning! Världstjärnan uppträdde på Stenbecks fest


Uppträdde för Madeleine och Victoria som var hedersgäster.

Förra helgen firade affärsdrottningen Cristina Stenbeck sin 40-årsdag med en påkostad tredagarsfest ute på en ö i Stockholms skärgård samt i Eric Ericsonhallen. Vänner från hela världen var influgna och bodde på exklusiva Grand Hôtel.

Annons

Hedersgäster var kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Madeleine och Chris O’Neill. Barn var välkomna under lördagen, då det arrangerades familjevänliga tävlingar, såsom hinderbana, och prinsessan Madeleine sågs tävla i samma lag som lille prins Nicolas.

Gilla Svensk Damtidning på Facebook

Men lördagskvällen var fri från barn och nu kan Svensk Damtidning, som första tidning, avslöja att den svenska världsstjärnan Steve Angello uppträdde. Han spelade bland annat två singlar från nya albumet, som kommer senare i höst.

– Det var en riktigt rolig fest och folk dansade vilt, säger en av gästerna till Svensk Damtidning.

Steve Angello med hustrun Isabel Adrian.

Foto: Patrik C Österberg, IBL

(61)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

7 kommentarer till “Bara i Svensk Damtidning! Världstjärnan uppträdde på Stenbecks fest”

 1. När pappa Jan gick i gymnasiet var han mycket aktiv i skolans poesiklubb och skrev flera synnerligen insiktsfulla brev till flera författare. Av någon för mig okänd anledning hade han en särskild förkärlek för finlandssvenska poeter.
  Ännu en pappaJangen som gjort halt. Tyvärr.

  1. Nej Xenia,
   konklusionen får du faktiskt försöka klara helt på egen hand.
   Motsatsen till c-u-r-l-i-n-g stavas G-R-I-T f ö!
   Mer hjälp än så får du inte.

 2. skulle val tro att C Stenbeck var huvudperson pa sig egen 40-ars fest, och att SA spelade for att hon arrangerat det.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar