Annons


Annons

Bildextra! Nya kärleksbilder på Victoria och Daniel


Så kära de är!

Svensk Damtidning avslöjade att kronprinsessparet Victoria och Daniel var på Per Gessles konsert i Borgholms Slottsruin på Öland.

Victoria och Daniel var barnfria och kunde släppa loss under kvällens show. Vi fick ju bland annat se kronprinsessan digga i takt till musiken.

Annons

Vi har samlat de finaste bilderna från kärleksparets konsertkväll!

Se bilderna nedan:

12
Visa bildspel

/
...
Visa mer

Foto: Suvad Mrkonjic

Läs också: 5 saker alla kvinnor ALLTID borde ha i handväskan


(1.71k)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

24 kommentarer till “Bildextra! Nya kärleksbilder på Victoria och Daniel”

 1. Vilka är vännerna de har med sig? De två männen verkar vara äldre än kronprinsessparet. Noterar också avståndet de håller till Daniel och Victoria, måste vara lite kämpigt att umgås med de kungliga att visa respekt för de kungliga och inte vidröra dem i trånga utrymmen, er lite ansträngt ut.

  1. Om det är Andreas Nylin, så är han ju jämngammal med Daniel. De är ju gamla kompisar. Så i princip är det ju Daniel som ser ut som en tonåring.

 2. Och fotografen är samma person som SD:s nye chefredaktör hela tiden hade i släptåg på den tiden han skrev sina böcker om kungabarnen…vore det inte skönt för dem att för en gångs skull få vara i fred? Måste ni verkligen fotografera dem i sådana här sammanhang? Det kan knappast sägas ha en koppling till deras uppdrag eller någon form av allmänintresse.

 3. LopNor
  Tror att det ena Paret är Nylin gamla vänner till Prinsen!
  Tur att dom inte lever i ett land som Frankrike där man är frikostig att visa
  sin ömhet inför sina vänner!
  CVM

 4. Inget “avstånd” mellan dessa vänner, de kan ju inte klättra på varandra!

  Härligt se att både Victoria och C-PH (på andra bilder i detta nummer) ser så lyckliga ut, familjekärleken OCH kärleken till varandra lyser.
  Att de blir fotade när de är på så publika ställen är inte svårt att förstå, det var säkert många mobiler som plockades fram både i Båstad och på Borgholms slottsruin.

 5. V börjar återigen överkompensera (strålar övertydligt underdånigt mot Daniel osv) då hon vet att kameror är riktade mot dem …och Daniel ser stundtals ännu ovbekväm ut i den situationen – exakt som då paret var nyförlovat och V var övertydlig m sin lycka och kysste en märkbart generad Daniel på handen inför kameror
  Varför inte bara va naturlig? Omgivningen vet redan att de tycker om varann

  1. Bra skrivet, Emma!

   V & D har varit gifta i sju år och har två barn, så det är “old news” att de är kära i varandra. Det kan bli tjatigt att hela tiden få det upprepat med bildbevis. Var finns nyhetsvärdet…?

 6. Härliga avslappnade och kärleksfulla bilder på Victoria och Daniel.

  Att se så kära ut efter 15 år tillsammans och två barn kan faktiskt i dessa dagar anses vara en nyhet då folk byter partner lika ofta som de byter strumpor. 🙂

 7. En fråga till alla av uppriktigt intresse: jag har precis sett första delen av programmen med anledning av kronprinsessans 40-årsdag (med Ebba Kleberg von Sydow som intervjuare) och lade märke till att V alltid verkar hälsa med vänster hand när hon är ute på representationsuppdrag. Vet någon varför; jag har aldrig sett någon annan göra det tidigare? Är det något man gör i kungliga kretsar…?

  1. på en film gör kung Gustaf V honnör växelvis med höger hand och vänster hand, helt mot det militära regelverket; fick han någon disciplinpåföljd för detta tro?

 8. Victoria och Daniel ser naturliga och lyckliga ut. Kvällen tillsammans utan barna behöver vi alla som har småbarn. Tycker, att det är konstig att folk vill analysera deras beteende genom bilderna. Vilken bra beteendeterapeutisk kompetens ni har.

 9. Det är klart att de måste spela med när det fotograferas! Annars blir det ramaskri i tidningarna i morgon att det är en fnurra på tråden och skilsmässa väntas. Det gäller alla 4 paren i kungafamiljen. Hela denna familj är ju en “låtsas-familj” med prinsar och prinsessor och så levde de lyckliga i alla sina dagar. Eller är de som alla andra? Normala? När det inte syns? Bekantskaperna verkar inte lika exalterade.

 10. Victoria och särskilt drottningen är alltid medvetna om kamerorna, så att deras kärleksfulla utstrålning är säkert filmning. Drottningen och kungen däremot har alltid en tydlig gräns mellan varann, håller aldrig varann i handen eller visar på någon s k kärlek. Den enda bild man sett av en kyss mellan dem var på bröllopet.

 11. Men herregud! Mary och Frederik är väldigt naturliga tillsammans och ses ofta, även vid vissa officiella tillställlningar, lägga armen om den andres midja, utan att på något sätt verka göra det för andras skull. De ser bara avslappnade och glada ut. Jag gillar dessutom de bilder på en kransnedläggning som jag har sett, där de utförde den tillsammans. Det var ifjol. Det var fint och i tiden. Låt Daniel och Victoria få njuta av varandra utan att ha så många synpunkter. De är så fina tillsammans.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar