Annons


Annons

Carl Philip utsedd till en av världens snyggaste prinsar


Tidningen People har utsedd världens snyggaste prinsar

Tidningen People har utsett världens 17 snyggaste prinsar. Och vår Carl Philip är med på listan, tillsammans med kronprinsarna från våra grannländer, Haakon från Norge och Frederik från Danmark.

Annons

Även Mette-Marits son, Marius Höiby platsade på listan, trots att han inte är en riktig prins. Se hela listan här.

Bild: IBL


(3.13k)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

47 kommentarer till “Carl Philip utsedd till en av världens snyggaste prinsar”

 1. Är det såna här artiklar som brukar kallas för utfyllnad när det inte finns annat att skriva om? Tidningen People vet inte om att det vackraste paret vi har inom Bernadottefamiljen är Viktoria och Daniel. Titta också på deras barn. Begriper inte hur Carl Philip och hans familj hamnade på deras lista. Kanske var det en gay redaktör åter igen?

 2. Carl Philip är vår snyggaste manliga medlem i Kungafamiljen förutom Kungen då. Haakon och Frederik ser också bra ut.

 3. Det finns inte så många prinsar och alla hamnar de någon gång på listan över snyggaste….konkurrensen är liksom inte så stor…
  Hur många europeiska prinsar finns det? Ett dussin som inte är barn eller gamlingar, eller kanske rent av ett tjugotal…

 4. Denna “undersökning” bör nog tas med en stor nypa salt då det förefaller som om detta med matematik inte är ett ämne som redaktörerna på People har några som helst kunskaper i:
  “Fun fact: The royal family of Liechtenstein makes up .08 percent of their population. That’s almost a full percent!”

 5. Löjligt jo, som Maggan säger .
  Det finns inte så många så kallade prinsar . Vill man hitta riktigt snygga män så får man titta annanstans . Men det här är egentligen inte av någon betydelse .

  1. M,
   Oförskämt skrivet! Varför är inte kvinnor på denna sajt intresserade av män med konstnärliga yrken som design? Varför är det bara macho-sporter som räknas? Dessutom är allting som händer männens fel, läs idag debatten om Prins Henrik? Feministmaffian dyker upp överallt. Är det inte meningen att vi ska samarbeta kvinnor och män? eller?

  2. macho-sporter?, tänkte på vanligt kungligt arbete…. Vad kungen gör på fritiden har vi ingen aning om då han håller isär nöje med arbete, något för sonen att dra lärdom av.

  3. Marguerithe,

   om det inte är meningen att män och kvinnor ska samarbeta, får du främst fråga “männen”, då de traditionellt varit minst intresserade av samarbete, utan mer av husbondevälde och dyl.
   Därav feminismen.
   Jag talar inte om individer, utan om statistik, mönster och sannolikheter.

 6. Om någon redaktör hade haft/har det intresset att bjuda honom på middag så hade han säkert tackat ja. Men nu är han gift och kan inte göra det…

 7. Herre gud skojar People med oss??? Med denna nonsensartikel
  Ont om urval i Europa – fast vuxna prinsar finns gottom i andra världsdelar
  Dom People bör nog hålla sig till skvallerartiklar till 100%
  ELLER BÖRJA M HEDERLIGT RESEARCHARBETE
  Marius är ingen prins
  Bröderna Casiraghi inte heller
  Och det finns ingen prins från republiken Grekland
  QE2s syskonbarnbarn är inte det minsta offentlig kunglig eller betitlad

  Alltså av dessa kandidater – blir FEM “diskade” såsom civila/adliga allena

 8. Såå många fåniga kommentar, vår prins är både snygg och trevlig! Att vissa tidningar skriver sådana artiklar är nog inget prinsen bryr sig om, ta det för vad det är, kära kommentatorer!!

 9. Jag har alltid tyckt att han är den snyggaste och mest förtjusande prinsen i världen (min svenska är inte bra), jag bor i Finland.

 10. People har åbenbart ikke kunnet finde snygga/flotte prinser nok til at udfylde listen, hehe ! Flere har end ikke en titel og man må ty til at tage en 96-årige prins med.
  Men guderne må så vide, hvorfor prins Emanuele Filiberto ikke er med, han slår flere af de nævnte med hestelængder, og flotteste i Europa er prins Felix af Luxembourg IMO!
  Flottest mandlig kongelighed er Spaniens kong Felipe, men konger er der ikke nok af til en liste. 🙂
  Men nu må agurketiden snart være over, i Danmark har prins Henrik sørget for vi ikke har haft nogen i år!!

  1. undrende,
   Det kan man verkligen undra vad som ligger bakom den ständiga kritiken av Carl Philip och upphöjandet av hans systrar. Jämlikheten är långt borta bland kommentatorerna. Vad har de varit med om i livet?

 11. Marguerithe: Instämmer!!

  Feministerna går till överdrift! Snart har vi velourmannen med förkläde och tofflor här igen!

  Ok, att det skall vara jämlikhet, men förstör inte er själva och mannen/pojken. I skolan går det bättre för tjejerna än killarna. Kanske dags att plugga med en kille, och inte bara tjejer.

  1. Konsttanten, tack! Feministrörelsen är farlig och splittrar samhället. Jag vill se starka kvinnor och män arbeta tillsammans för landet. Inga pojkar får komma på efterkälken som vi kan se nu att de gör till förmån för flickorna som söker sig till höga utbildningar och pojkarna blir kvar som slavar i framtiden??

 12. Tack för denna artikel och diskussion.
  De är en lysande illustration
  till de kungligas användningsområde.

 13. Löjligt, både med dessa listor och att han skulle vara särskilt snygg! Sanningen är att det finns många som TYCKER att han är snygg och det får de förstås göra. Själv har jag ett annat slags utseende som mitt ideal. Inte finns det särskilt många prinsar heller.

 14. Dessa “utmärkelser”är enbart löjeväckande och saknar verklighetsförankrad substans.Ingen av dessa herrar har det där extra,utan är högst ordinära utan specifik tilltalande utstrålning MEN,må vi bevaras från 70-talets vänsterflum med dess utmärkande könsneutrala hen-kultur. Velourmän med näbbskor,ovårdad klädsel och tingeltangelsmycken.Som om jämlikhet baseras uti från klädsel och div pådyvlade attribut.Den även fanatiska dyrkan av Mao och Fidel C vitt nar om brister betr ideologisk orientering

 15. Visst ser Carl Philip bra ut, spec. då han har skägg. För att räknas som riktigt snygg, i mina ögon, borde han vara lite längre.

 16. Konsttanten
  Feminism uppstod i en tid då män styrde det mesta på ett dominant vis och kvinnor var i underläge – IDAG handlar om INBÖRDES RESPEKT & LIKA RÄTTIGHETER(rättvisetänk) – OAVSETT KÖN – EJ hurdant män klädde sig på 70talet…WakeUp 2017 nu

  EXEMPELVIS
  ATT du betalas utifrån Prestation Kompetens Branscherfarenhet
  Och att den lönen/pensionen PER AUTO EJ skiljer sig åt a la “Män ges AUTOMATISKT högre lön f samma arbete bara f att X är man” – Alla redan vid Ingångslön då både man/kvinna SAKNAR yrkeserfarenhet!!
  ATT BEFODRAN & PLATS I STYRELSE GÖRS EFTER INDIVIDENS KOMPETENS M&K GES LIKA CHANS ATT KVINNOR MÅ BLI GRAVIDA UTAN ATT AVSKEDAS – ELLER SLIPPER FRÅGAN OM PLANER PÅ GRAVIDITET VID ARB-INTERVJU & DELAD BARN-LEDIGHET
  ATT KVINNOR HAR RÖSTRÄTT
  ATT KVINNOR KAN FÖRFOGA SJÄLVA ÖVER SINA TILLGÅNGAR: PENGAR HUS
  ATT KVINNOR FÅR BLI TRONFÖLJARE LIKVÄL SOM REGENT i Khus- UTIFRÅN 1StBorn-PRINCIP OSV…

 17. När jag var mycket ung, ett barn, gav jag mig gärna in i diskussioner om vem som var snyggast i The Beatles eller Rolling Stones….

 18. Bättre blaskorna har undersökning på , hur alla Prinsar jobbar för sitt land. Då lär Carl- Philip hamna långt ner på den listan.Hans främsta intresse är ju hans egna hobbies, motortävlingar, design m.m

 19. Låt inte vad som helst gå igenom här! Tidningen lever på Kungahuset! Jag är så tacksam för allt som Kungafamiljen engagerar sig i för vårt land.

 20. Vad engagerar sig kungafamiljen för när det gäller vårt land. Ge ett konkret exempel. Jag har bett om det förut och gör det igen tills jag får svar. Ge ett konkret exempel.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar