Annons


Annons

Exklusivt: Anders Borgs comeback i överklassen! Gäst på Cristina Stenbecks 40-årsfest – Bara i Svensk Damtidning!


Anders Borg är på rekordkort tid tillbaka i societetens finrum.

Svensk Damtidning kan som enda tidning visa exklusiva bilden när han i natt lämnade miljardärskan Cristina Stenbecks hemliga 40-årsfest ute i skärgården. Där var även kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

Annons

När Cristina Stenbeck inledde sitt 40-årsfirande på fredagskvällen ute i Stockholms skärgård var tidigare finansministern Anders Borg en av gästerna tillsammans med fästmön Dominika Peczynski.

Gilla Svensk Damtidning på Facebook

Efter turbulensen kring Anders Borg och en fest i skärgården för ett par veckor sedan har han tvingats backa från flera av sina tunga uppdrag. Ett av dem var för Cristina Stenbeck och Kinnevik.

Efter att Anders Borg anklagades anonymt i media för att ha uppträtt olämpligt på skärgårdsfesten valde han att lämna bland annat Kinnevik:

“I en situation med stor uppmärksamhet i media väljer jag lämna mitt uppdrag som vice ordförande i Kinneviks styrelse och styrelseledamot i Bima av omsorg om bolagen”, skrev Borg på Facebook.

Anders Borg polisanmäldes senare, men ärendet las rekordsnabbt ner.

I natt, bara ett par minuter före midnatt, fångade Svensk Damtidning Anders Borg på bild när han lämnade första festkvällen hos Cristina Stenbeck.

På festen var gäster från hela världen och även kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

Läs allt om festen och se alla bilder i kommande Svensk Damtidning – överlägset bäst i svensk media på kungliga nyheter och allt om överklassen.

 

Foto: Svenskdam.se och IBL


(332)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

25 kommentarer till “Exklusivt: Anders Borgs comeback i överklassen! Gäst på Cristina Stenbecks 40-årsfest – Bara i Svensk Damtidning!”

 1. Han var väl redan bjuden sen tidigare eftersom han suttit i deras styrelse. Från hans egen synpunkt är det nog bra att visa sig ute igen relativt snabbt.

 2. Det var väl en privat fest så varför dessa skriverier. Är verkligen alla skribenter så intresserade av andras privatliv

 3. Ingen protest här mot att det skrivs om AB i spalten trots att han inte är kunglig. Det brukar ju annars vara vanligt.

  1. Nu var det ju trots allt en fest med kunglig “fägring”, dessutom har AB blivit svensk underhållning den senaste tiden….

 4. Det är alltid nyttig för människor att göra dessa “fall” som Herr Borg gjorde!
  Jag lovar att han snart har klättrat upp för stegen igen med förhoppningen
  att han lärt sig en läxa!
  CVM

  1. Jag tror det blir som CVM förutspår. AB har ytterst värdefulla kunskaper. “Ska dom slamporna ligga i stora huset, och jag, som varit Sveriges finansminister etc etc, nöja mig med en stuga. Vafalls?” Lille Anders. Drick inte på såna tillställningar, sov aldrig över på avlägsna platser, åk hem i tid och öppna en flaska med din kära istället!
   http://www.expressen.se/kronikorer/leif-gw-persson/jamfort-med-mig-i-min-krafts-dagar-ar-borg-en-usel-amator/

  2. CVM 14 augusti 09:55. Klokt och fint inlägg! AB har nog lärt sig denna läxa för resten av sitt liv får vi hoppas! Han har nog straffats tillräckligt med tanke på den förlamande ångest han säkerligen plågats av

 5. Trevligt för Anders Borg! Ett fyllemisstag en(1) gång kan accepteras, men inte 2 ggr!! Han är för klok att dricka för mkt igen. Borde egentligen ha 6 vita månader, så kroppen får ta igen sig, och sambon borde vara solidarisk, och göra likadant.

 6. många konstiga saker händer i olika sk sociala “klasser” men den sk elitens dumheter blir ett frosseri för olika media. men eg vet vi ju inte om sanningen utan det är 2a hands uppg. inte för att jag tycker man ska vara tyst om vissa saker men i detta fall så har det hänt EN gång och det är enl ordspråket INGEN gång. jag tror att med all säkerhet så kommer det inte att hända ngt liknande. men det är en enorm klappjakt på en persons integritet efteråt. ALLA har rätt till en 2a chans!!??

 7. Fall o fall? Vredesutbrott kan vara befogat men inte under några som helst omständigheter kalla kvinnor horor och att tafsa personer i skrevet. En inbyggd kompass och en spärr brukar finnas hos de flesta. För min del tror jag Anders helt förlorade kontrollen när han insåg att HAN INTE fick sova i värdskapets bostad.

 8. Har skrivit två inlägg som båda censurerats, kan inte förstå varför. Har inte skrivit ett fult ord. Senaste gången sa jag bara att alla som var på festen naturligtvis tänkte på vad som hänt ute på skärgårdsfesten. Detta kommer den gode Borg leva med resten av sitt liv.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar