Annons


Annons

Kates shoppinghemlighet avslöjad


Inte så sparsam trots allt!

Vi har sett hertiginnan Kate återanvända flera av sina designer-outfits under olika officiella tillfällen. Till exempel trodde vi att hon bar samma klänning från Alexande McQueen i Belgien som hon gjorde under Charlottes dop.

Annons

Kate bar en vit klänning från Alexander McQueen både under dotterns dop och under besöket i Belgien. Kan det vara samma eller har hon två olika tro?

Nu har det dock visat sig att hon förmodligen inte är så sparsam som vi tidigare trott! Enligt modeexperten Rochelle White brukar Kate köpa flera likadana par skor och plagg för att se så “flawless” ut som möjligt, skriver Daily Mail. Detta förklarar varför hennes skosulor aldrig är smutsiga och varför kläderna alltid ser nya ut, skriver tidningen.

Gilla Svensk Damtidning på Facebook

Här ser vi Kate bära sina favoritpumps från Rupert Sanderson både under Thanksgiving i London förra året (vänster) som under besöket i Tyskland tidigare i år (höger).

Läs mer: Bildspel! William och Kate på ärofyllt uppdrag i Belgien

Foto: Stella Pictures och IBL

 

 

 


(144)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

14 kommentarer till “Kates shoppinghemlighet avslöjad”

  1. Hennes “hattar” är gräsliga! Missklädsamma med typ spektakulär “tallrik” på sniskan!!

 1. Har förstått att det är Charles som betalar Kates kläder för representation så hon behöver inte vara så sparsam. Hennes klädstil gynnar i varje fall den engelska modeindustrin, allt vad hon bär säljs ju slut på en dag.

 2. Lätt att köpa nya, fina och dyra kläder när man inte behöver se på prislappen. Det är väl så med alla kungligheter, när skattebetalarna betalar.

 3. Jag köper också flera plagg om jag hittar en favorit. Min älsklingsblus just nu har jag fyra ex av, en svart och tre offwhite. Men det inbebär inte att jag köper fler plagg totalt. Med Kate är det nog en annan sak, för hon förväntas ju variera sig för vart uppdrag.

  1. Bra idé att kungligheterna har uniform! Det har många andra yrkesgrupper. Så kan apanaget dras ner rejält. Det finns ju redan en marin långklänning som de kan ha på kvällstillställningar. Silvia klagar ju på att folk bara kommenterar hennes kläder och hattar ist.f. vad hon gör, så då slipper hon det.

 4. Singoalla, det är ju en stor skillnad om man köper fyra blusar i dessa färger som man kan ha till allt, tycker det är smart att handla så; men köpa fyra likadana dräkter till ett hutlöst pris tycker jag däremot är totalt överdrivet

 5. De går mest på nybonade golv och utrullade mattor och så snart de sitter i bilen hem byter de genast om till andra mer bekväma skor Dessa är som sagt JOBBSKOR!!!!
  De har HELTIDS Staber i alla kungahus som vårdar smörjer kemtvättar kläderna vilket ger plagg accessoarer och framförallt skor en lång livslängd och ständig fräschör
  Att satsa på kvalitet bidrar också men frekvent omsulning i samma nyans som undersidan gör att de “ser ut som nya längre” nya skor undviks då det tar tid att gå in skor
  Intervjuade damen har aldrig jobbat inom hovet o är dåligt påläst så hon GISSAR PÅSTÅENDET I SIG SKA PROVOCERA…DET PISKAR UPP STÄMNINGEN HÖGRE HEMSIDETRAFIK OCH DAILYMAIL TJÄNAR PENGAR PÅ EXAKT SAMMA SÄTT SOM I ÖVRIGA DM-ARTIKLAR

 6. Det er en del av jobben å markedsføre engelske produkter, så de selger sikkert svært godt på grunn av Kate. Da er det pengesløsing når man markedsfører Valentino og andre lands produkter.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar