Annons


Annons

Maxima hann säga adjö till sin sjuka far


Sorg i det nederländska kungahuset

I veckan åkte drottning Maxima akut över till det gamla hemlandet Argentina, hennes sjuka pappa hade plötsligt blivit sämre. Och några dagar senare somnade han in. Hovet bekräftar nu att Maximas pappa avlidit den 8 augusti, Jorge Zorreguieta blev 89 år gammal. Tack och lov hann drottningen säga adjö till sin far. Begravningen kommer att bli en privat historia för kungafamiljen skriver hovet på sin hemsida, med bara kung Willem-Alexander, drottning Maxima och parets tre döttrar, Catharina-Amalia, Alexia och Ariane.

Annons

Foto: IBL


(167)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

17 kommentarer till “Maxima hann säga adjö till sin sjuka far”

 1. Beklagar Drottning Maxima! Denna kvinna som är drottning i ett land långt hemifrån och agerar i sin roll som verkligt vuxen och alltid med glädje och värme.

 2. Maxima fick ta farväl, men många är de söner och döttrar som aldrig ens fick ta farväl av sina föräldrar under juntans styre, i vilken Jorge Zorreguieta ingick.

  1. Jorge Zorreguieta var ingen minister i militärjuntan utan en vanlig anställd på jordbruksdepartementet.

 3. Stefan
  Fint när någon tänker lite längre än näsan räcker!
  Tack för ditt hjärta för hjälplösa människor!
  CVM

 4. Oavsett vilken position människor har ska man inte skicka människor till
  döden!
  Men det kan tydligen inte begära av norske “lusekoft” tanter!
  CVM

 5. Tänk vad jag beundrar alla er som skriver här. Ni vet och kan allt om folk och deras bakgrund. Så fort ngn mister en anhörig, då grävs det bakåt i tiden efter alla sorters oförrätter bara för att förminska människan. Kan undra om det är en “vanlig” person som dör. Letar ni då också efter om denna har varit ett plågoris under sin uppväxt eller det gäller bara kommentarer om de som via SD blir uppmärksammade??

 6. Grattis Katta till dina två första meningar, men därefter blev det tyvärr inte många rätt. Det var det holländska parlamentet som beordrade en utredning av Jorge Zorreguieta, vilket resulterade i att han blev bannlyst från sin dotters bröllop.
  Med all rätt!

 7. Men lilla Katta vad finns det för intresse om en “vanlig” person var hittar
  ni spänningen???????
  Skvallertidningar har i åratal varit något människor “gottat” sig i………
  Men tack ändå för din kommentar och din beundran av oss som skriver!
  Lycka Till Katta
  CVM

 8. CVM: har Maxima gjort noe galt? Hun er vel glad i sin far som de fleste av oss. Styret i Argentina var forferdelig, har selv marsjert sammen med bestemødrene i Buenos Aires. Så bare kall meg lusekofte nordmann, blir ikke fornærmet. Trodde ikke det var deg og meg som var tema her, men ……

 9. Tack Stefan & CVM för att ni berättar sanningen, en sanning som holländska parlamentetet redan tagit fram. Jag förstår självklart varför han inte fick vara med på bröllopet.
  Så tycker jag naturligtvis synd om Maxima ändå.Hon är oskyldig. Det var hennes far. Å andra sidan kan man fråga hur mycket hon har förstått av allt han gjort?Det vore naturligt att förlora känslorna även för en far om han har gjort så hemska saker!

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar