Annons


Annons

Så minns vi prinsessan Diana – 20 år efter hennes död


Vi hedrar minnet av prinsessan.

Lady Diana Spencer var bara 36 år när hon dog i bilolyckan i Paris den 31 augusti år 1997. Hon och pojkvännen Dodi al Fayed var jagade av parazzis. Chauffören körde nästan 100 kilometer i timmen när de krashade i en biltunnel. På den tiden var Diana världens mest fotograferade och omskrivna kunglighet.

Annons

I dag har det gått 20 år sedan folkets prinsessa gick bort.

Se filmen om prinsessans liv:

Gilla Svensk Damtidning på Facebook

Läs mer: Johan T Lindwall: “En kunglighet som Diana kommer vi aldrig att få se igen”

Video: Svensk Damtidning

Foto: IBL

(591)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar