Annons


Annons

Madeleine i Stockholm – bar kärleksgåva från Chris


Bär med sig maken vart hon än går.

I förmiddags närvarade Madeleine vid Min Stora Dags seminarium på Gröna Lundsteatern i Stockholm. Prinsessan är organisationens beskyddare och seminariets syfte var att öka kunskapen om neuropsykiatriska funktionsvariationer, som ADHD och autism. Under tisdagen var Madeleine dessutom med vid riksmötets öppnande.

Annons

Medan Madeleine representerar kungafamiljen hemma i Stockholm har Chris andra affärsåtaganden, förklarar hovet. Men trots att de inte alltid är tillsammans bär prinsessan med sig maken vart hon än går.

Under seminariet bar Madeleine nämligen en Rolex Datejust, som hon fått i gåva av Chris. Den exklusiva klockan har Svensk Damtidning skrivit om förut. Federico Casado, från Nymans Ur, har berättat att den kommer från sent sjuttio- eller tidigt åttiotal. Klockan går i rostfritt stål och en vitguldskrans rammar in den vita urtavlan. Läderarmbandet har man låtit sätta dit i efterhand.

Foto: IBL, Stella Pictures

 

 

(710)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

41 kommentarer till “Madeleine i Stockholm – bar kärleksgåva från Chris”

  1. Trodde inte att Madeleine skulle flytta till Sverige med sin stora familj. Vi har Prinsparet som ska avlösa regentparet när den dagen kommer.

  2. Oj, oj hur ska detta äktenskap sluta. Madeleine vill bo i Sverige, dvs Östermalm, barnen måste få en grundlig utbildning och vistelse i Sverige för att stå i tronföljden medan det syns på långt håll att Chris inte kan (för arbetet), men framför allt varken vill bo i Stockholm eller vara i svensk medias, på många håll, elaka strålkastarljus.
   Tja, de har väl talat med varandra om det här……

  3. Marguerithe
   Oavsett kungahus så håller man ALLTID på de tilldelade rollerna enligt hierarkin betr rang OCH ställning inom kfamilj o kungahus… ingifta “ersätter” aldrig INFÖDDA M TRONARVSRÄTT…frånsett möjligen Silvia …antingen som del av kungapar IDAG alternativt i FRAMTIDEN – förutsatt att S då är änkedrottning m V på tronen Typ om 20 år – då Vs 2 barn E&O uppnått arbetsför ålder 25 & 22 år Sålunda Vs SJÄLVKLARA RESERVER!!!
   DÅ Victoria tar över blir KHUSET BESTÅENDE AV Vs ÄTTLINGAR I RAKT NEDSTIGANDE LED enlist grundlag (såsom är skrivet idag via uteslutande CGs egna familj!!!! Vs syskonfamiljer blir då del av Kungafamilj m bara courtecytitle-rang troligen m mer civil tillvaro o inkomst plus khus-extraknäck typ 6juni nobel …likt CHRISTINA&TORD hittills

  4. Emma kl 08.29.
   Den här tidningen blir sorgligt nog alltmer partisk och klyschorna sprids här. Som monarkist sedan min uppväxt vet jag allt och lite till om kungahusen i Europa och vilka som arbetar hårt och vilka som bara visar upp sig strategiskt. Fråga Drottning Silvia om hon fått någon hjälp av någon under sin tid som drottning!

  5. Men Emma, nu förstår jag inte riktigt enligt successionsordningen är det alla ättlingar i rakt nedstigande led till CarlGustav som är arvsberättigade till tronen, d v s Leonores barn och barnbarn o s v kommer att vara det likaså Alexanders ättlingar….det är ju inget som ändras bara för att Victoria tillträder. Med åren kommer skaran tronarvsberättigade att bli tämligen stor.

  6. Lop Nor

   Jeg forstår det slik at den dagen Victoria overtar vil Carl Gustavs navn bli byttet ut med hennes. Opprinnelig var det slik at alle arvingene etter Karl Johan, i rett nedstigende linje, hadde arverett til tronen. Etterhvert har man skutt inn en setning om at det bare gjelder Carl Gustavs arvinger, underforstått at denne retten bare gjelder sittende regent og dennes arvinger i rett nedstigende linje.

   Som sagt, min tolkning. Enig med Emma her.

  7. Tack Hilde för din sammanfattning – i mitt ställe

   Lopnor jag skrev ett svar som tydligen glömdes läggas upp
   Bara som ett tillägg till Hildes ord… så gjorde TRFbytet från 1könad till 2könad att m ens både cg själv och staten kunnat få TRONTJAFS från andra Bsläktingar med ENORM retroaktiv utfyllnad av tronföljd via MÅNGLA FLER adderandes alla sve tronpretendenter DÅ utanför khus men m äldre hkhare i släktträd
   F att hålla NYA antalet nere och skydda CGs rätt till tronen ifrån att bli ifrågasatt ELLER BESTRIDD raderades JBBs namn i formuleringen Varmed övriga bernadottare hindrades För all framtid att kunna göra KRÄVA retroaktiv rätt till SvTrföljd & egen statlig inkomst/hkhfördelar

  1. Exakt, kunde inte ha ställt frågan bättre själv! Jag tvivlar på att Madeleine och Chris själva gått ut och varit så personliga i media…

  2. Chris har en (stor?) samling af Rolex ure, det har der været skrevet om tidligere (for flere år siden), og om det er et af disse – og om Madeleine låner det eller det er en ‘kærlighedsgave’tja ……… det sidste må nok stå for SDs helt egen tolkning!

  3. Antagande Gredeline med tämligen stor sannolikhet då syrran nyss gavs klockan m dyr pricetag som nybakad 40åring…
   Inte första klockan som getts heller Silvia fick en och även Sofia som via nånstans påstods ha fått sin dyrgrip imorgongåva som nygift av maken…

 1. Denna Klocka är ärvegods efter Mr O’neills far som vi kan läsa är klockan
  i stål och vitguld och ett nytt armband har påkostats.
  Dom “ingifta” har tillförskaffats sådana Rolex modeller som glittrar och glimmrar
  något som inte passar en född Kunglighet som HKH Prinsessan Madeleine.
  CVM

 2. AnnicaH
  Din ironi (?) till trots så förbiser ditt resonerande vissa viktiga f-a-k-t-a
  Vår grlag rörande vår kfamilj har sitt gamla datum till trots fått både utbytta paragrafer och modernare tolkning ju äldre kbarnen blivit OCH den jobbar parallellt m CGs ingångna avtal m Staten såsom uppdragsgivare
  Lagtext har av H.Domstolen lämnats aningen luddig me flit f att regent CG ensam ska kunna avgöra hur barn&bbarns studieupplägg ska se ut mer i detalj EX1 son CP läts gå drygt 2år av gr-skola i USA (med Statens välsignelse) EX2 Redan vid förlovning ansåg CG att det va direkt olämpligt m tanke på khus-krav på just Neutralitet fristående fr sve näringsliv ATT civil svärson ens KUNDE ha sve kunder oavsett yrke EX3 London har ypperlig helsvensk skola följandes exakt samma studieupplägg som här i Sve (förskola till gymnasiet) Så alternativ finns Vilket varit känt sen chris fria

  1. Jag har för länge sedan givit upp när det gäller alla de snurrigheter som produceras här på siten av signaturen Emma.
   Men detta att svensk grundlag är en produkt av Högsta domstolens djupa tänkande, och vars innehåll densamma kan ändra allt efter behag, är självfallet fullständigt befängt.
   Lagstiftningsmakten ligger hos svenska folkets valda ombud, dvs Riksdagen.
   Det torde vara kunskapsmässigt allmängods för alla utom för signaturen Emma.

 3. Är det onormalt att få kärleksgåvor vid andra dagar än Valentine ? Jag får kärleksgåvor då och å av min man. Sen tror jag detta äktenskap kommer bestå-jag tror de är de mest jämlika av de tre syskonen-Chris är ingen vante eller golddiggers,han försörjer sig och sin familj, han skyddar sin familj osv.

 4. Någon av Royalisterna skriver Madeleines stora familj PrinsParets stora
  familj KronPrinsessParets stora familj dessa familjer är lika stora som Parets
  O’neills är…….
  Skillnaden är däremot att KronPrinsessParet och PrinsParet har tillgång till
  Hovstaterna alla olika service avdelningar något man inte har i London.
  Tyvärr kan man läsa mellan raderna hur vissa tanter försöker påstå att
  Prinsessan Madeleine skulle vara någon “diva” kan bara upplysa att så
  är inte fallet.
  CVM

 5. Emma kl 08.29 forts.
  Min kommentar var inte alls menad att besvaras på det sätt du gör. Jag menar bara att om fam O´neill flyttar till Sverige blir det väldigt många kungligheter och Prinsparet drar naturligtvis det kortaste strået och försvinner helt.

  1. @”Prinsparet drar naturligtvis det kortaste strået och försvinner helt.”

   Ja, och?
   Prinsessan Madeleine har större förtroende & framförallt respekt, bland folket.

  2. Kickan (13:46)
   Enligt de opinionspejlingar som finns publicerade om svenska folkets inställning till medlemmarna av den kungliga familjen, ligger Madeleine i särklassig botten. Snäppet ovanför ligger, något förvånande kanske , drottning Silvia.
   Ensam i topp tronar Victoria.

  3. Marguerithe jag besvarade de facto din exakta TEXT
   Jag ser inget om “försvinnande” framledes nånstans ALLS däri Samtliga syskon är varandras reserver och “regent-reserv” som trfrollen r avsedd till
   Khusrang och tronföljar roll är som bekant medfödd så kungliga är de livet ut oavsett VAR de befinner sig på kort/lång sikt Ditt “scenario” förlora sagda khusroll under CGREGIMEN möjligt bara via TVÅ SCENARIOS
   att nån av tronföljarereglerna bryts Varmed tronarvsrätt PER AUTO enligt lag anses förverkad för X OCH dennes barn bbarn osv såsom gammal ordalydelse anger
   Eller
   Den myndige tronföljaren fattar 1eget beslut ATT KLIVA AV hkhrollen o dess livslånga inkomst/privilegier osv f att leva en civil tillvaro utanför khus i anonymitet m egen försörjningsplikt via civil karriär inom valfritt yrke ….ATT DET UPPLEVS ATT DE ÖKAT TILL FÖR MÅNGA BEROR DELS PÅ TRFbytet fr 1KÖNAD till 2KÖNAD + att alla3 fått familjer OCH CGS SÄTT ATT OJÄMT FÖRDELAT Oftast prioritera sig o frun betr synlighet SAMT aktivitetsgrad MED OTILLRÄCKLIGT ANTAL UPPDRAG ÖVERLAGI RELATION TILL 6PERS I ARBETSFÖR ÅLDER …CG betalar inte för familjen det gör sve så alla sitter säkert I CG-BÅTEN idag -utan att avkrävas att “dra strå”

 6. Jag tror i n t e att Madeleine är en diva, och ingen annan heller i de nordiska kungahusen! Ett fruktansvärt påhopp av den, som tror sådana saker.

 7. De som inte blir uppassade av servicen som finns inom slottet kan köpa sig liknande service om plånboken är tillräckligt välfylld. Madeleine är prinsessan som senare gifte sig med en välbärgad man för det har väl inte undgått någon eller? Är det någon idag som tror att hon hade kunnat gifta sig med en vanlig Svensson med en mager plånbok? M är ingen vanlig hemmafru och heter inte Svensson. Hon tillhör fortfarande kungahuset och gifte sig rikt och det mesta kan köpas för pengar. Punkt.

 8. Varför har kungligheter klocka? De har sekreterare, adjutanter och övrig personal som håller reda på tiderna. Inte ens jag har klocka, åker jag tåg finns det klocka på både tåg och station och skulle det fallera så finns det telefon i mobilen. Och mobiler det har kungligheterna, det har jag sett på många foton.

 9. varför väljer Madeleine att använda absurt högklackade skor till sina långbyxor – hon är dessutom i sig lång. Dubbelt längd alltså. Intrycket blir chosigt minst sagt. Lågklackade Helen Benno tog emot vid ankomsten.

 10. Margurithe
  Tror absolut inte att PrinsParet kommer försvinna helt
  Prinsessan Sofia älskar att representera sig själv och
  sin Svärfars ämbete!
  CVM

  1. Underbart att läsa det du skriver, du sammanfattar det så bra att man verkligen vill ha “tummen” tillbaka, det enda som behövs 🙂

  2. Ack ja!
   Den äldre generationer ska nog vara tacksam över att PISA är en förhållandevis sentida företeelse.
   Och återigen besannas här den gamla “sanningen” om att det inte finns något samband mellan skolprestation, mätt som betyg, och senare framgång i livet, mätt som inkomst.
   Livet är inte rättvist. Det är därför vi behöver politik!

 11. Allegra

  Det har tidigare framhållits att Victoria är “en fena” på höga klackar & enligt uppgift är hon 2 cm längre än Madeleine. Sofia har också höga klackar & med tanke på att hon varit modell så måste även hon vara lång.
  Silvia har tidigare haft höga klackar men har numera lite lägre klackar, kanske orkar ryggen inte längre med.
  Men visst kan jag hålla med om att det ibland kanske kan vara snyggare med en lägre klack … Allt beror på tillfälle …

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar