Annons

Annons

Därför väntar Harry med att fria till Meghan

Därför väntar Harry med att fria till Meghan

Vi vet!

Det är många som väntar på en ny kunglig förlovning. Speciellt i prins Harrys hemland Storbritannien och många frågar sig varför det dröjer innan vi får se prinsen med sin flickvän Meghan Markle i förlovningssoffan. Nu förstår vi varför.

Annons

Läs mer: Harrys lyckliga möte med “svärmor”

Den viktigaste anledningen till detta sägs nämligen vara att Meghan fortfarande spelar in nya avsnitt av sin tv-serie Suits. Jobbet slutar först i november och då är hon fri för att ta det stora steget över till Europa för att flytta in på Kensington Palace tillsammans med sin prins.

Gilla Svensk Damtidning på Facebook

Läs merPuss min drömprins! Nya bilder på Harry och Meghan

Tidningsrapporter gör gällande att Meghan mycket sällan sover i sitt hem i Toronto, men när hon gör det är det fullt med polisbilar utanför huset. Dessutom är det säkerhetsvakter på gatan dygnet runt sedan hon visat upp sig tillsammans med prins Harry under Invictus Games.

– Säkerhetsmässigt vore det en katastrof att ha prinsen blivande hustru här på inspelningsplatsen, säger en källa till Daily Mail.

Så när Meghan reser över till London nästa gång kanske vi äntligen får höra och se en ny kunglig förlovning!

Läs mer: Efter offentliga framträdandet – säkerhet höjs för Meghan

Foto: IBL

(0)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

19 kommentarer till “Därför väntar Harry med att fria till Meghan”

 1. Harry ser betänksam ut. Vill han verkligen gifta sig just nu. Jag tror att andra stressar honom, inte minst folket.

 2. Eller så kanske han väntar eftersom de knappt känner varandra..? Hjärnan fungerar ju inte som den ska när man är nyförälskad och har man ett distansförhållande kan nyförälskelsen ta flera år eftersom man sällan ser den andras dåliga sidor.

 3. Nog snarare Meghans ålder som stressar på, han verkar vara barnkär och vill säkerligen ha minst lika många barn som sin bror.

 4. Fullkomligt nonsens…
  Brittisk media VET AV ERFARENHET att HKHfrieri kan BARA komma till stånd EFTER ATT DENNE ERHÅLLIT VÄLSIGNELSE därtill av statskyrkan, regering dvs folkets röst samt regenten

  Dessförinnan genomgår X grundlig “Vetting process” och beroende på vad de hittar i dessa MKT grundliga efterforskningar om denne så avgörs parets kungliga framtid – i kombo med egna intryck av Xs beteende och uppträdande under dejtperioden
  Därtill tar de intryck av vad folket i gemen anser om X …jämte egen bedömning av OM+hurdant X Skulle passa in i khuset och dess arbetsroll att representera UK och regenten …PRECIS SOM I ALLA KHUS …MEN GRUNDFÖRUTSÄTTNING för att ens BLI bedömd av dessa 3parter är 1möte m PC och om det går bra det obligatoriska mötet m regenten DET TAR MINST 2 ÅR ATT NÅ DIT förutsatt att relationen verkar bli “hållbar” …Annars är det fritt fram att gifta sig CIVILT Utan inblandning av Stat/Folk Khus & Kyrka – exakt som inom vårt & övriga Khus!!!

  1. Alla inom Suits produktion har på arbetstid varsin tilldelad security samt chaufför så länge deras inspelningsperiod pågår och har alltid i alla år haft detta
   Detta är organiserat och betalt av MMS ARBETSGIVARE NBC UNIVERSAL

   Oförlovade individer DEJTANDES nån inom brittiska Kfamiljen har icke skattemedelsfinansierad säkerhetsbevakning in-/utrikes
   Bara googla bilder på klasen av papp fotografer (ibland så många som 35st på en gång) som förföljt Kate M Chelsy D Diana S och till viss del ocksa Cressida ÖVERALLT
   Slutligen anlitade Chelsys far själv 1privat sec-guard för att skydda dotter just i brist på skydd fr khuset. Det genomdrevs en lag i Uk om att aldrig mixa offentliga o privata utgifter betr on off work generellt ….och Canada bistår BARA sitt överhuvud QE2+KFn med statlig finansierat person skydd då de är i C på jobb-OCH KHUS-RPOrna skyddar bara resp HKHare Och D.Mails artikel därom har dementerats av övrig UK_media

 5. Historien upprepar sig. Edward and Mrs Simpson i ny tappning.
  Minns ni Harry i maskeraduniformen så har ni ytterligare en liknelse.

  1. Varför är Meghan sämre än svenska ingifta i kungafamiljen?
   Jag hade intrycket att nu kan precis vem som helst ta plats där och i andra kungafamiljer, bara “de gillar varandra”.
   Populasen ska inte lägga sig i, framför allt inte tanter.

  2. Edward og Mrs.Simpson?? Neppe, Stefan
   En ren fornærmelse både mot en meget oppegående prins Harry og ikke minst mot Miss MM.
   Edward var vel ikke akkurat “den skarpeste kniven i skuffen”, som vi sier i Norge. Ble vel i sin samtid regnet som en naiv og kunnskapsløs person, ikke minst hans forhold til nazismen forteller mye. Prins Harry sin tankeløse ungdomssynd på et karneval er nok laaangt unna Edward og Mrs.Simpson sin lefling med det 3.riket og nasizmen, Stefan.

  1. Det står honom helt fritt att så göra. Ja det finns inget som hindrar honom att så gifta sig med Lill-Babs om han så önskade det. Huruvida han skulle få behålla titlarna i det senare exemplet är jag dock osäker över.

  1. Lill-Babs skulle vara ett utmärkt val:
   “Är du kär i mig ännu, Prins-Harry?
   Har du kvar dina känslor för mig?
   Jag går hemma på fäbon och väntar.
   Och jag har kvar mina känslor för dig.”

  2. Stefan

   Helt riktigt, han har fullständigt fritt val där!!
   Och jag tror nog att vigsel med Lill-Babs skulle funka även med titlarna i behåll.
   Däremot skulle aldrig ett sådant prinsbröllop, som det i Sverige, kunna ske i Storbritannien -det är ett som är säkert!!

  3. Stefan

   Toppen! Den sången skulle väl vara en riktig höjdare att framföra inför Elizabeth!

 6. Jag hoppas och önskar att Harry får ett bra liv; han har farit väldigt illa genom Dianas död. William har nu en egen familj och det har uppenbarligen gjort honom mycket gott.

 7. Kanske har han redan friat, vad vet man! Tror ni verkligen han ringer upp Sv Dam och berättar när han friar? Det är väl deras sak.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

Annons

Laddar