Annons

Annons

Missa inte senaste numret av Svensk Damtidning

Missa inte senaste numret av Svensk Damtidning

Bäst på kungliga nyheter!

Äntligen finns Svensk Damtidning nummer 42 ute! Vi berättar mer om de nya familjefotona på prins Carl Philip, prinsessan Sofia, prins Alexander och lillprins Gabriel. Dessutom har vi även ett bildspecial på kronprinsessan som tumlar runt bland höstlöven – missa inte det och mycket mer!

(0)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

Kommentarer till “Missa inte senaste numret av Svensk Damtidning”

  1. Marys far bor vel numere i Frankrig sammen med sin engelske hustru Susan ? Tidligere boede de ofte på Amalienborg og så efter børnebørnene, når Mary og Frederik var i udlandet…… men der er blevet længere mellem besøgene, i hvert fald hører man ikke om dem, men Frankrig er kun et par timer væk med fly. Afstandene er store i Australien og hun boede ikke i nærheden af sine søskende down under, som voksen. Og intet forhindrer hende i at besøge hjemlandet oftere, heller ikke økonomien!!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

Annons

Laddar