Så blir årets viktigaste – och snyggaste – armband ditt!


Succéarmbandet från svenska Bisou är tillbaka – nu med en lika vacker, som viktig, symbol!

Annons från Svensk Damtidning shop

Minns du det snygga armbandet från svenska Bisou som gjorde succé i somras i samband med Kronprinsessan Victorias 40-årsdag? Nu är smyckestillverkaren tillbaka och nu med en hyllning till alla kvinnor. Nyheten heter Venusarmbandet och är precis som sin föregångare, guldpläterat men den här gången prytt med en vacker venussymbol i kedjan.

Den vackra symbolen, som härstammar från den romerska gudinnan Venus, är ett känt tecken för feminism, men används till exempel även inom astrologi som beteckning för planeten Venus.

Venussymbolen i armbanden från Bisou finns både som slät guldpläterad och med strass i kombination med vackra ringar. Armbandet kommer i en vacker ask i ljusrosa färg med en insida av sammet, och precis som allt annat runt Bisou andas det lyx hela vägen.

Det feminina armbandet finns att köpa i vår webbshop! Under hela oktober skänker vi 10 % av försäljningen på utvalda produkter till BRÖSTCANCERFONDEN som administreras av Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation, BRO.

Armbandet är perfekt som julklapp eller varför inte som en liten gåva till dig själv?

Klicka här och beställ ett eget Venusarmband direkt från oss!

Denna artikel är framtagen i samarbete med Aller Media shop. Samtliga länkar leder till en sida där du kan köpa produkterna.

(49)
(0)

Kommentera här!

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)


Laddar