Annons

Annons

Kungafamiljen på galamiddag – utan Victoria

Kungafamiljen på galamiddag – utan Victoria

Representationsmiddag på Kungliga slottet.

Nu har kungaparet, prins Daniel, prins Carl Philip samt prinsessan Sofia anlänt till kvällens representationsmiddag på slottet – utan Victoria. Som Svensk Damtidning tidigare rapporterat är kronprinsessan på ett blixtbesök i Tyskland där hon bland annat ska dela ut Svenska Företagspriset 2017 på en annan galamiddag ikväll.

Läs mer: Det här ska kronprinsessan göra i Tyskland

Det är tredje representationsmiddagen för i år, de två tidigare hölls i våras.

Annons

Förutom kungafamiljen är representanter från det officiella Sverige på plats. Kungafamiljen tog emot gästerna i Vita havet och därefter serveras middagen som vanligt i Karl XI:s galleri.

Läs mer: Silvia och Victoria gjorde entré under viktiga kvällen

Se bilderna från kvällens festligheter nedan:

7
Visa bildspel

/
...
Visa mer

Läs mer: Carl Philip: “Det bästa med att vara kunglig är…”

Foto: IBL

(1.13k)
(100)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

43 kommentarer till “Kungafamiljen på galamiddag – utan Victoria”

 1. Kan inte annat än beundra Daniel och Sofia som axlar ett nytt värv, att vara kunglig. Det klarar dom galant.

  1. Det som kännetecknar kungliga tiaror generellt är att de kan användas som tiaror respektive halsband och att de oftast har lösa delar som kan kombineras eller byggas om på varierande sätt

   Detta är Sofias egna bröllopstiara – minus de gröna stenarna – ursprungligen ett halsband

  2. S har förmodligen låtit en juvelerare ta bort smaragderna och fixa så att de går att sätta på igen när det passar till kläderna. Både engelska och holländska drottningarna har diadem som går att förändra så.
   Det borde hon ha gjort innan bröllopet. Skulle ha varit fint med pärlor i stället för smaragderna på bröllopet. Och pärlörhängen därtill.

 2. Sofia klär ju så bra i sidbenat hår…. Men vilken tiara är det hon bär… Känner inte igen den.
  10 poäng till Sofia ikväll.

 3. Hej SvenskDam – ser ni inte att hon har gjort om sitt diadem?! På internationella sajterna är diskussionen i full gång.
  Visst är det en bra förändring!

 4. Vilken vacker Kungafamilj vi har! Stillsam och stilig framtoning. Daniel ser naturligt glad och avslappnad ut för en gångs skull. Roligt att se.

 5. Förstår om Sofia inte var nöjd med de gröna stenarna, blåa hade passat bättre. Det matchar hennes ögonfärg och övriga lite kalla färgskala. Silvia däremot hade klätt utmärkt i ett smaragddiadem!

 6. Äntligen lite återanvädning även för Sofia…….
  Vi hoppas att hon inte gör samma misstag till Nobel
  med en ny klänning för 85.000 SEK
  CVM

 7. Emma
  En Kungamiddag utan dom riktigt Prinsessorna
  blir ganska trist…….
  Självklart ser deras Mor Drottningen till att det blir
  glans för dom inbjudna gästerna.
  Trevlig Helg
  CVM

  1. Claes,
   Så oändligt vackra som sin mor är ju inte prinsessorna så jag tycker nog att Sofia kan tävla med dem.

  1. Tvärt om så är ju detta en lätt klänning med spets. Däremot så har hon haft många tunga med jättelika kjolar, ex en knallgrön och en hemsk tvärrandig i svart och vitt.

 8. D. Silvia såg trött ut, Victoria fattades men Daniel bar upp det hela, manlig, med ett varmt ock äkta leende. —Tittar på bilder av P.Lilian, slås av att hennes naturliga sätt att bära upp galaklädsel utan att se “utklädd” ut. (trots bakgrund) Det är inte alla förunnat. Ser fram emot när Victoria ock Madeleine med make deltar.

  1. Den dagen Victoria tar över tronen så tror jag att vi kommer att få se betydligt mer av hennes syster arbetandes vid sin sida. Ett självklart val då systrarna står varandra uppenbart nära.

 9. Marguerite
  I skönhet kan alla tävla i skönhet med pengar men
  i sitt förflutna finns ingen sådan tävlan med facit
  i handen!
  Trevlig Helg
  CVM

 10. Man måste bara skratta då man läser. Daniel kallas för ”senior royal” av en person som mår direkt illa om ser en bild av Sofia. Både Daniel och Sofia kan skattta sig lyckliiga över att ha förmånen att leva i lyx utan ansvar för sina arbetsinsatser. Har inga prefenser för någon kunglig men det enda jag kan påstå, varken Daniel eller Sofia har skämt ut sig. Agget mot Sofia är tydligt (CvM, även du min Brutus) medan lismandet för prins Westling är påfallande.

  1. Christina
   Jag tror att prins Daniels popularitet har sin grund i att han aldrig har sökt rampljuset och aldrig velat stå i centrum. Han gifte sig av äkta kärlek och tar nu, med den äran, de mindre önskade konsekvenserna av detta. Där har vi den stora skillnaden.

 11. Sofias leende är verkligen vacker, det går upp till ögonen och är äkta och glatt. Fint å se Daniel så avslappnad och glad, dom tre tycks trivas bra tillsammans.
  Ingen som helst vanlig medborgare kan vänja sig i kungligt liv. Vinka och le räcker inte. Man måste ha en bra självkänsla och känna sig trygg oavsett klasskilnaden som de båda är säkert mycket medveten om. Daniel och Sofia är specialla människor, få av oss som kommenterar här kunde stå i deras skor. Deras liv är allt annat än lätt.

  1. Fantastiskt att det räcker med en bra självkänsla för att klara detta jobbet, det är ovanligt för en så högt uppsatt position, i de flesta fall behövs en gedigen utbildning annars behöver man inte göra sig besvär! Så det säger kanske en del om hur kvalificerat det är!

 12. Daniel, Carl Philip snygga och stiliga. Sofia vacker. Kungaparen majestätisk som alltid. Men jag saknade Victoria och Madeleine!

 13. Det är många tiaror som kan göras om för olika tillfällen. Drottningens tiara är så vacker passar henne utmärkt men skulle nog haft en annan frisyr.

 14. Tycker att Sofia ser bystig ut, kan det vara så att hon är gravid igen? Hon har ju alltid varit så liten och nätt.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

Annons

Laddar