Annons

Annons

Victoria och Daniel arbetar tillsammans igen

Victoria och Daniel arbetar tillsammans igen

Bjuder in till slottet.

Den senaste tiden har Victoria och Daniel arbetat på olika håll. Under torsdagen besökte kronprinsessan till exempel den tyska staden Leipzig medan prins Daniel representerade familjen vid galamiddagen på slottet. Men nu är de äntligen återförenade!

Annons

Idag bjuder kronprinsessparets stiftelse nämligen in till ett seminarium om gemenskap och tillit. Samlingen äger just nu rum på slottet och syftet är att diskutera hur man kan motverka utanförskap och bygga tillit.

Foto: IBL

(592)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

16 kommentarer till “Victoria och Daniel arbetar tillsammans igen”

  1. Är inte Stiftelsen Läxhjälpen med på listan längre? De gör ovärderligt arbete ute på skolor där många elever inte når upp till studiemålen…

 1. eftersom seminariet handlade om gemenskap och tillit var det väl öppet för alla intresserade, även för de som bara kom för gratis lunch

 2. Det var just detta med utanförskap.
  Våra politiker har länge försökt blanda olja med vatten och står nu handfallna när detta inte fungerar.
  I stället för att lösa det grundläggande problemet försöker man nu tillsätta diverse kemikalier. Jag är rädd för att allt slutar med en stor explosion, men hoppas på det bästa!
  Trevlig helg i slott och koja!

  1. Nå bør det svenske kongehuset komme på banen innen idretten. Norge tok 15 medaljer i helgen – Sverige jubler for EN ! Skøyter, Bakkhoppning , Stort lopp, Super-G , Lengdøkning og ikke minst JuniorVM Sjakk ! Dere har en del å kjempe for – og ikke bare bli glad for 4 fotballkamper i VM. Uff, jeg glemte Handballdamene som vant mot Russland og Ungarn – Sverige tapte visst for Danmark !

 3. “Utanförskap”?
  Jag har bestämt för mig att jag hört någon, ja rent av ett helt parti, orda om detta tidigare.
  Och nu är det tydligen dags igen. Den här gången är det kronprinsessparets tur att ta sig an uppgiften. Verkar svårt det där.
  Kan det möjligen hänga samman med att man aldrig talat om vad slags flyende fenomen denna undanglidande term egentligen pekar ut, mer än att det är något man inte gillar?

 4. Äntligen återförenade…?! Kungen och drottningen har väl arbetat på olika håll i åratal och sedan sammanstrålat då och då…inget konstigt med det. Bara för att de är gifta behöver de inte hänga ihop som ler- och långhalm…!

 5. Detta arbete är det som de förväntas utföra.Finns alla typer av arbete.
  Vad gör riksdagsmännen,sitter och lyssnar och trycker på voteringsknappar.
  Hur många av dem deltar aktivt?
  Jo läxhjälp får stöd från kronprinsessparets fond.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

Annons

Laddar