Annons

Annons

Sofias tiara blev galamiddagens stora snackis

Sofias tiara blev galamiddagens stora snackis

Känner ni igen det?

Prinsessan Sofia stod för den stora snackisen vid kungaparets galamiddag igår kväll. Hon gjorde nämligen entré i sitt smaragddiadem – men det var sig inte likt. Många av er läsare har undrat och vi kan berätta att Sofia helt enkelt har låtit plocka bort de nio stora smaragderna från ”briljanttopparna”, vilket delvis gav tiaran ett nytt utseende.

Annons

Vi kontaktade hovets informationschef Margareta Thorgren för ta reda på mer om tiarans förändring.

Gilla Svensk Damtidning på Facebook

Diademet ser helt annorlunda ut, vad har hänt?

– Det är prinsessans bröllopsdiadem som har gjorts om. Det är helt enkelt tillverkat så att det går att ändra utseendet på, säger hon.

Tiaran är Sofias privata och hon fick den i bröllopspresent av kungaparet.

Foto: IBL

(853)
(1)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

29 kommentarer till “Sofias tiara blev galamiddagens stora snackis”

 1. Största förändringsdetaljen i utseendet är att frisören monterat huvudsmycket annorlunda – än tidigare ggr då det satt vilade ovanpå som en liten gloria…medan nu verkar det “större” som uppknäppt med mer lutande integrerad placering i frisyren (såsom svärmor och svägerskorna alltid haft det)

 2. snyggare monterat pa skallen denna gangen nar det lutar lite.
  MEN vad mycket ogon make up. Har hon sa mycket svarta pasar att hon behover hela burken med ogonskugga. Stackars tos.

 3. Til Josefine. Aften make up er altid kraftigere end en dag Make up, det er på grund af lyset. Eller ville kvinden være helt hvid i hovedet.

 4. Det är ingen vacker tiara, men den är tusen gånger bättre så här. Så som den bars på bröllopet gav mig vibbar av julgran.

 5. Sofia en snygg och säker kvinna av idag.Att vara tvåbarnsmor har säkert bidragit till att hon i dag ses bära en vuxnare,mognare framtoning.Här är hon väldigt vacker och kvinnlig i sin roll.Pojkarna verkar också trivaS. Drottningen som alltid tjusig, klädd till gala i något som vi sett förut.Fest och flärd med de kungliga.Jag plockar fram mina gamla och fortfarande lite glittriga “advents-traditioner”det blir helgens fest och flärd.Ha Ni nu alla en fin helg.Mvh Daga.

 6. Med den nya utformningen/placeringen ser det hela mer ut som början till en SCHAL – jag tycker att det var kaxigare att ha diademet rakt uppe på hjässan.

 7. Jag har alltid tyckt att den är väldigt vacker, men de gånger frisören lutat den ner i håret och pekande bakåt var ju helgerån. Då ser man den ju inte framifrån utan enbart bakifrån. Vem vill visa upp baksidan av sin tiara?

 8. Tiaran ser betydligt bättre ut såhär, men den har som sagt aldrig varit fin. Det var ett sällsynt dåligt val av kungaparet redan från början och jag har en känsla av att Sofia aldrig själv känt sig riktigt fin i den, utan velat göra om den.

 9. Så som det sitter på hennes huvud nu ser det ut som ett hårband. Inte som en tiara!

  Till Lollo kl.13:00
  Pärlor skulle vara mycket vackert. Utan några stenar/pärlor ser det lite “ynkligt” ut!

 10. There is nothing wrong with the original tiara. It was the placement on her head and her horrible hairdo at the wedding that made it look bad. However,, the “new” look is good. She should be grateful that the King and the Queen gave her an expensive gift and she should wear it more often. She is a minor, and, new royal and should not overshadow the other ladies.

  1. Inget utbytt, endast smaragderna är bortplockade. Praktiskt. Naturligtvis kan de sättas tillbaka igen när hon så önskar.

 11. Skrattretande att läsa om “PRINSESSAN” från Paradise hotell, som numera väljer bland de kungliga smyckena. Allmänheten ser kungahuset med helt andra ögon efter kungabarnens val av makar. När sedan kungen fortsätter dela ut HKH titlar till ungarna blir det löjligt. Detta trycks såklart inte.o

 12. Det har gjorts om, säger ju hovet! Det är stora och dyra arbeten att omarbeta ett smycke. Det går inte att bara sätta dit dem igen utan att göra ytterligare ett stort och dyrt arbete. Men vem betalar? Vem bryr sig? Inte Sofia i alla fall.

 13. eva…..en spott i havet.Damernas tiaror och smycken ändras och förändrar utseende stup i kvarten.Det skruvas av och på och fram och tillbaka.Ingen bryr sig…jo några stycken…om det gäller Sofia.Mvh Daga.

 14. Haha helt otroligt. Är väl bättre att göra om, ändra, än att bara köpa nytt. Granterar att ni själva gör om eller ändrar ibland så vad är problemet? Det viktigaste är väl att personen som äger eller bär grejen är nöjd.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

Annons

Laddar