Annons

Annons

Vill du fira jul med kungafamiljen?

Vill du fira jul med kungafamiljen?

Gå på julotta i Drottningholms slottskyrka!

På juldagen klockan 11.00 kommer du kunna se vår kära kungafamilj gå på julotta vid Drottningholms slottskyrka. Den är nämligen öppen för allmänheten så passa på att gå!

Läs mer: Nya bilder! Estelle och Oscar tar emot granar

Foto: IBL

 

(400)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

14 kommentarer till “Vill du fira jul med kungafamiljen?”

 1. Oj, jag trodde att jag skulle få fira med familjen? Kanske bli inbjuden till fika på slottet, eller annan trevlig samvaro, inte att gå på gudstjänst och sitta långt bak, kungafamiljen sitter väl på guldstolar längst fram?

 2. Minns detta från förr då Gustav VI Adolf satt på balkongen och vi alla reste oss ödmjukt ur bänkarna vid hans ankomst. Men då brann facklorna i mörkret utanför Drottningholm så tidpunkten för julottan måste ha ändrats.
  Då rojalist, nu republikan. Det är aldrig för sent att komma på bättre tankar. Är det inte det livet går ut på?

 3. Fira julotta med kungafamiljen, jo jag tackar, jag blev riktigt glad och trodde att äntligen har dom tagit till sig kritiken och blivit folklig. Tänkte att de bjuder väl hem mig efteråt på julfrukost? Jo pyttsan, Svensk Damtidning borde faktiskt skärpa sig och skriva vad sådana rubriker kan ställa till med. Och julotta klockan elva?

 4. Hur vore det att i stället för att bepansra sig göra som norska kronprinsparet hälsa på prostituerade och behövande under julen? Nej, här inbjudes vi att i nåder få fira jul tillsammans med kungahuset och sitta i samma kyrka, hur mycket samvaro blir det?

 5. Helt OT, men jag är fascinerad av drottningens naglar…kan någon ha så långa och rödlackerade naglar utan att färgen flagnar så fort man använder händerna…? Frågan är uppriktigt menad då jag aldrig lyckats få nagellack att sitta mer än några minuter…

  1. Have your nails done with Gel polish, lasts forever. I have mine done every 10 days to two weeks depending upon how fast the nail grows out.

 6. Varför skulle man vilja gå på julotta kl 11.00 och varför skulle man vilja gå med kungafamiljen. Jag tror att rojalisterna blir besvikna. “Med kungafamiljen” är nog inte riktigt med sanningen överensstämmande.

 7. AnnaS, har du inget överlack?
  Annars köp ett nagellack av bra kvalite tex.CHanel eller även Essie har bra nagellack och är inte dyra

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

Annons

Laddar