Annons

Annons

Se vackraste klänningarna på Oscarsgalan

Se vackraste klänningarna på Oscarsgalan

Färgglada klänningar och glittrande smycken. Oscarsgalan 2018 blev lika färgsprakande som alltid. Se de snyggaste klänningarna här!

Oscarsgalan 2018 ägde rum under natten och till skillnad mot tidigare filmgalor den senaste tiden klädde sig inte kvinnorna i svart, utan kom i alla möjliga färger.

Vi har samlat de snyggaste klänningarna här!

Nicole Kidman i Armani Privé, skor från Christian Louboutin och smycken från Harry Winston.

Meryl Streep i klänning från Christian Dior Haute Couture, skor från Stuart Weitzman och en Christian Louboutin-clutch.

Greta Gerwig i Rodarte.

Jennifer Lawrence i Christian Dior.

Margot Robbie i Chanel Haute Couture

Saoirse Ronan i Calvin Klein By Appointment, och skor från Christian Louboutin.

Se alla kändisar på röda mattan!

Foto Stella pictures.

(579)
(1)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

14 kommentarer till “Se vackraste klänningarna på Oscarsgalan”

 1. I har glemt Jane Fonda – nøj for en kjole 🙂 🙂 🙂 og en MEGET smuk dame på 80 år – slå lige den i andre damer 😉

 2. Och Helen Mirren, outstanding!

  Margot Robbies klänning ser ut som om den var dekorerad med julgransglitter, och den rosa skapelsen som Miss Ronan har på sig gör mig nervös; när kommer den att hasa ner?

 3. Jennifer Lawrences klänningsmodell i Greta Gerwigs härliga färg och tyg på sin klänning,hade jag gillat skarpt!!

 4. Meryl Streep ser fantastisk ut. Skönt att se hennes grå hår som så väl harmonierar med hudens toner. Är hjärtligt trött på alla färgade ”brunmössor” som tror att grått hår får dem att se äldre ut – det är ju faktiskt tvärtom.

 5. BE,det är en sanning med modifikation!
  Alla kvinnor klär inte i grått hår,men visst finns det kvinnor som är riktigt snygga i grått,det är mao individuellt.
  Förstår heller inte varför vissa kvinnor ondgör sig över de som färgar sitt hår.Det är i mitt tycke inskränkt och intolerant att kritisera och förfasa sig över detta.1
  Jag hyllar alla kvinnor som oavsett ålder,vågar ta plats och välja det liv de önskar.Kollektiva pk-korrekta föreställningar om vad sig bör,inom i princip alla livets områden,är jag fullständigt allergisk emot.Det handlar om rätten att vara individ och inte låta sig ingå i en kollektiv grå massa,där allt man säger och gör är “lagstadgat” utifrån en människosyn där individen med nödvändighet måste underkasta sig grupptillhörighetens krav och förväntningar.USCH!

  1. Det är väl just detta som är så härligt med Meryl Streep – hon vågar ta plats som den hon är. Och hårmässigt, tycker jag (och man behöver verkligen inte tycka som jag) det är befriande med en person som vågar gå utanför färgningsnormen som råder idag. En färgningsnorm som dikterats av ett antal företag som lever gott på att oroa kvinnor så de tror det är onormalt att gråna.

 6. Jane Fonda was perfect.Henne mötte jag 12 okt.-64 at LA int.airport,she offert me a soft drink outside a bar,since I wasn’t 21 at the time.Det var förbjudet bli serverad en drink med alkohol,om man ej fyllt 21 år.Jane hade just vinkat av sin man Roger Vadim som stuckit till Paris.Hon var helt osminkad och totalt chosefri,dsamt visste mkt.om Sverige.
  N.Kidman…nice.

 7. BE,det mesta handlar om pengar i dagens värld,det etiska perspektivet saknar intresse av dem som enbart värnar om sitt eget växande kapital…
  Vidare handlar det inte enbart om kvinnor som färgar sitt gråa hår,utan isåfall bör även de som färgar i lila,rosa, blått,tatuerar sig,plastikopererar sig,sätter ringar och dyl lite varstans på kroppen etc.ÄN MER ingå i detta slaveri under marknadskrafternas skapade trender och som dessutom accelererat uti mer el mindre groteska former och som vi dessutom ännu inte sett de medicinska konsekvenserna utav..!!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

Annons

Laddar