Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

4 saker Kate alltid har i handväskan

07 apr, 2019, 15:00 
AvJohanna Lejon
Kate Middleton med en liten clutch
4 saker – inget annat! En ny biografi avslöjar vad Kate ständigt bär med sig i sin handväska eller clutch!
Annons

Den brittiska hertiginnan är känd för sina små snygga designclutches, men vad får hon plats med i dem – egentligen? Nu vet vi! En ny biografi avslöjar nämligen att Kate Midlleton ständigt bär med sig fyra viktiga små ting – och inget annat.

Givetvis vet vi, sedan innan, att Kate ju slipper kånka på dator, smink och annat vi andra bär med oss till jobb, skola och möten. Hon har assistans. Men vad kan en sådan där liten liten kunglig väska innehålla? Lämnar Kate ALLT hemma?

Det har Kate i sin handväska

Marcia Moody, författaren till boken Kate: A Biography, avslöjar nu den väl bevarade hemligheten kring vad hertiginnan alltid bär med sig i sin clutch. Vad? Det rör det sig om fyra föremål – totalt.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det första av dem är en liten fickspegel. För att kolla håret och tänderna! Ingen broccoli på hertiginnans tandrad. Det andra är så kaladae blotting papers – för att förhindra glans och fukt i ansiktet. Dessutom bär hertiginnan även med sig näsduk och läppbalsam.

Annons

Är det allt? Svar ja! Kate bär varken med sig plånbok, pengar eller mobiltelefon! Det får andra sköta. Så: inget slöscrollande på sociala medier eller mobilfotande för Kate!

Klicka hem Kates måsten i handväskan!

Fickspegel

Smart och snygg fickspegel med lock – alltid ren och utan repor! Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Blotting papers

Blotting papers som suger upp glans, fett och fukt. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Annons
Läppglans från Clarins

Läppglans från Clarins. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Läs mer:

Foto: TT

Annons