Allt om Victorias och Estelles weekendoutfits

Allt om Victorias och Estelles weekendoutfits
I helgen mötte kronprinsessan Victoria, prinsessan Estelle och drottning Silvia våren i Wien. Vi vet mer om vad de kungliga kvinnorna hade på sig (och var du klickar hem deras snygga plagg).
Annons

Artikeln innehåller reklamlänkar. Läs mer här

I helgen reste kronprinsessan Victoria, prinsessan Estelle och drottning Silvia på en mysig liten familjeweekend. Man mötte våren i Wien! Tre generationer kungliga ladies styrde kosan mot staden för att ha en härlig helg tillsammans. Och schemat var späckat! Det blev såväl zoobesök (där Estelle hade många frågor kring de fyrbenta djuren – samt fick chans att mata girafferna Fleur och Sofie) som en tripp till en ridskola. Dessutom lyckades kungligheterna hamna mitt i en möhippa! Den blivande bruden sålde chokladbollar och kronprinsessan köpte en till Estelle – för hundra svenska kronor.

Annons

Ni hör ju – helgen verkar ha varit superlyckad! Dessutom fick den kungliga trion smaka på lite värmande vårsol. Och rutinerade som de är klädde sig Victoria och Estelle efter väder. Bloggen The Royals and I har kartlagt tjejernas outfits. Ena dagen bar kronprinsessan Victoria en ljusblå kappa från Prada. (reklamlänk via Apprl) Hon matchade med jeans och sneakers från Stella McCartneys samarbete med Adidas. (reklamlänk via Apprl)

Adidasskor (reklamlänk via Apprl) bar också prinsessan Estelle, i en härligt rosa och vårig kulör. Hon växlade mellan vinterkappa och bomberjacka från favoritmärket Bonpoint. (reklamlänk via Apprl)  Du hittar plaggen nedan!

Inspireras av – och klicka hem – kronprinsessan Victorias outfit

Ljusblå kappa

Jeans från Gant

Sneakers från Stella McCartney x Stan Smith

Sneakers från Stella McCartney x Adidas Stan Smith. Läs mer och köp här.  (reklamlänk via Apprl)

Scarf från Busnel

Väska från Valentino

Klicka hem prinsessan Estelles outfit

Rosa kappa

Rosa bomberjacka

Skor från Adidas

Läs mer:

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Allt om Victorias och Estelles weekendoutfits”

  1. josefin skriver: 8 april, 2019

    Ja, en sán bra idé att ta pa sig en Prada-kappa pa zoo. varför hittar man inte den länken, utan ett substitut till HM?


  2. caterine skriver: 8 april, 2019

    Alltså, löjligheten tar pris här, man får veta vad de har på sig, att de får en kokosboll och besöker det ena efter det andra. Hur kunde fotograderna veta att de var där? Tipsar de själva? Annars hade väl ingen tidning fotat de här, för de ser ju helt vanliga ut. I utlandet känner inte folk vårt kungahus så bra om de inte själva tipsar. Vilkak var fotograferna?


  3. MarieS. skriver: 9 april, 2019

    Fotografens namn står angivet på instagram bilden.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar