Budgetprodukten som fixar Meghans glansiga hårsvall

Meghans vackra hår
Nyfiken på hur Meghan Markle får sitt hårsvall så glansigt? Vi vet! Hennes favoritprodukt kommer från Wella – och kostar under 200 kronor.
Annons

Visste ni att hertiginnan av Sussex egentligen har lockigt hår? Det märks, inte minst, på bilden nedan, där Meghan visar sitt lockiga svall, 11 år gammal. I vuxen ålder har dock Meghan valt att bära håret rakt. Varje månad ska hon, enligt uppgift, genomgå så kallade keratinbehandlingar för att håret ska bli rakt och återfuktat.

Annons
Meghan Markle 11 år.
Meghan Markle 11 år.

– Meghan kom till min salong åtminstone två gånger för att göra keratinbehandlingar, säger Theonie Kakoulli, som arbetar på salongen Nicky Clark, till People.

Hon tillägger:

– Sådana behandlingar är bra för människor med naturligt lockigt hår som Meghan, behandlingen gör att håret blir mindre frizzigt och lättare att hantera. Mehghan tyckte verkligen att behandlingarna gjorde stor skillnad.

Annons

Hur fungerar en keratinbehandling

Så, hur fungerar det hela? Keratinbehandlingen syfte är att stärka, vårda och bygga upp. Vid en behandling skapar man ett skikt av proteinet keratin runt hårstrået, vilket jämnar ut dess yttersta fjällskikt och gör det smidigt.

Men behandlingarna är långt ifrån gratis, de kostar flera tusenlappar. Så som hjälp på traven, mellan behandlingarna, använder Meghan en annan glansprodukt – en riktigt billig sådan.

Wella Professionals Oil Reflections  (reklamlänk via Apprl) är en hårolja som slätar ut och ger lyster. Den kostar 179 kronor och beskrivs såhär:

”Denna multisenoriska olja med macadamiaolja (reklamlänk via Adtraction) , avokadoolja och E-vitamin, en känd antioxidant slätar ut håret för glänsande lyster och lyxig, lätt smidighet. Med en förtrollande sensuell doft.”

Svensk Damtidnings beautyredaktör Johanna Lejon har testat produkten och kan intyga att den båda känns ljuvligt mjuk och doftar härligt. Den gör håret betydligt slätare.

Annons

Så, hur använder man den? (reklamlänk via Awin.com) Du applicerar 1-2 pumpningar i längder och toppar. Applicera i fuktigt hår för släthet och smidighet, eller i torrt hår för vackert reflekterande lyster.

Till sajten Beauty Banter har Meghan sagt såhär:

– Den luktar som semester och gör håret mjukt och härligt!

Klicka hem Meghans bästa produkt för håret – från Wella

Hårolja från Wella

Annons

Läs mer:

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar