Det bar Kate och Meghan på nya fotona

Kate och Meghan på polomatch juli 2019
Under onsdagen kollade Kate, Meghan (och barnen) på prins Harry och prins William när de spelade polo. Vi vet vad de kungliga damerna hade på sig!
Annons

Vilket hertiginnemöte! För första gången sedan helgens mysiga familjedop för lille Archie Harrison återförenades hertiginnan av Sussex, Meghan, och hertiginnan av Cambridge, Kate. Men något småprat över en lugn lunch eller ett krispigt glas vin var det inte tal om. Tvärtom!

Meghan och Kate på polo med alla barn

Både Meghan och Kate hade händerna fulla – minst sagt. Alla barnen, George, Charlotte och Louis – samt lille Archie – var med. Kate rände fram och tillbaka för att jaga de små, som för övrigt såg ut att ha the time of their lives på den stora gräsplanen där de befann sig. Vad som stod på agendan för dagen, förresten? Varför gick kungligheterna man ur huse? Jo! Det var dags för polo.

Annons
Kate i klänning från L.K. Bennet.
Kate i klänning från L.K. Bennet.

King Power Royal Charity Polo Day hölls på Billingbear Polo Club

Meghan, Kate och barnen var på plats för att se prins William och prins Harry delta i King Power Royal Charity Polo Day för Khun Vichai Srivaddhanaprabha Memorial Polo Trophy, som hölls på Billingbear Polo Club i Berkshire. Spelet ägde rum för att hedra Leicester Citys ordförande Vichai Srivaddhanaprabha, som var en ivrig polo-supporter och president för Ham Polo Club i fyra år. Vichai dödades i en helikopterkrasch vid fotbollsstadion i Leicester i oktober förra året och polomatchen som spelades under onsdagen var till förmån för välgörenhet.

Meghan 2019
Meghan i olivgrön klänning.

Det bar Meghan och Kate

Men, låt oss ta en titt på vad de kungliga bar! Kate hade på sig en ny rosa klänning från L.K. Bennett. Hon matchade klänningen med en röd handväska från Mulberry och kilklackskor från Castaner. Meghan, i sin tur, var klädd i olivgrönt från Lisa Marie Fernandez. Hennes snygga solglasögon kommer från Stella McCartney. Nedan kan du inspireras av deras fina stilar.

Meghan Markle

Klänning i grönt från H&M

Solglasögon

Solglasögon från Stella McCartney. Läs mer och köp här.  (reklamlänk via Apprl)

Sandaler

Kate Middleton

Rosa klänning

Väska från Furla

Wedges

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

2 kommentarer till “Det bar Kate och Meghan på nya fotona”

  1. konsttanten skriver: 13 juli, 2019

    Det måste kännas luftigt och skönt denna sommardag i en vid och luftig maxi-klänning i tunt linne. Varit inne och läst på L M Fernandez sida, och sett hela klänningen; utan en babies…gillar den!

    Var i Stockholms innerstad och fyndade ett par vida byxor på rea, men…på hemsidan var det fullt pris, så ut även i butiker!!
    PS Var årets e n d a byxköp.


  2. Fluff skriver: 13 juli, 2019

    Vad jag kan se bar de sina barn.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar