Det bar Meghan när hon mötte pressen med sin son – hela outfiten

Meghan i klänning från Givenchy
Meghan valde en specialuppsydd klänning från Givenchy när hon mötte pressen för första gången som nybliven mamma under onsdagen.
Annons

Artikeln innehåller reklamlänkar. Läs mer här

Två dagar efter sonens födelse mötte Meghan Markle och prins Harry, hertigen och hertiginnan av Sussex, pressen på Windsor. På grund av regnet utomhus valde paret att hålla pressträffen inomhus, i St George’s Hall, där deras bröllopsmottagning hölls.

Annons

– Jag har de två bästa killarna i världen, så jag är väldigt glad, sa Meghan och fortsatte:

– Han har det sötaste temperamentet. Han är väldigt lugn.

Meghan i Givenchy
Meghan i vit klänning från Givenchy.

Miljön på Windsor var långt ifrån de massiva folkmassorna som samlades utanför Lindo Wing för att få en skymt av prins Williams och hertiginnan Catherines tre barn. Istället valde man ut en handfull medier att vara närvarande vid en mer intim mediehändelse.

Harrys och Meghans lille son föddes 05:26 på måndagen och vägde strax över 3 kilo. Den första offentliga bekräftelsen på att Baby Sussex var en pojke nådde dock inte pressen förrän nio timmar senare – via ett inlägg på parets Instagram-konto. De exakta detaljerna om födelsen har inte bekräftats av det brittiska hovet, på grund av hertigparets önskan om integritet.

Det bar Meghan under pressträffen

Meghan satsade på vitt när hon mötte pressen, hon matchade den lille som var inlindad i en vit kashmirfilt, som kommer från GH Hurt & Son. Meghans klänning är specialuppsydd för just henne, rapporterar Meghans Mirror, och kommer från favoritmodehuset Givenchy. Modellen är en blandning av toppen och klänningen nedan – men längre.

Topp från Givenchy

Klänning från Givenchy

Den insatta vet att också Meghans brudklänning var signerad Givenchy. (reklamlänk via Apprl) Den designades av Clare Waight Keller, designer och kreativ chef för just modehuset Givenchy. Många såg det som ett feministiskt statement – att Meghan valde en kvinnlig designer som fick skapa hennes vackra brudblåsa.

Under pressträffen i dag, onsdag, bar Meghan även pumps från Givenchy och ett halsband från Jennifer Meyer.

Sugen på att kopiera Meghans look? Klicka hem plaggen nedan.

Klänning från COS

Rizzo pumps

Läs mer:

Foto: TT

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar