Hemligheten bakom Kates fantastiska hårsvall

Kate Middletons hår
Kate Middletons hår är minst sagt avundsvärt. Hemligheten? Två nya produkter!
Annons

Häromveckan var det dags för lilla brittiska prinsessan Charlotte, Kates och Williams mittenbarn, att börja skolan – fyra år gammal. I fokus hamnade dock inte bara Charlotte utan också mamma Kate. Kate, dagen till ära klädd i en klänning från Michael Kors, såg minst sagt strålande ut.

Annons

Hennes mörka hårsvall var en smula ljusare, lite honungsfärgat, och fyllt av volym. Förändringen var tydlig. Hertiginnan, som ju tidigare haft ett oerhört avundsvärt hår, hade om möjligt fått ännu tjockare och vackrare kalufs.

Kate och den långa luggen

Kates hår är en riktig snackis i kungliga sammanhang. Vad hon än gör med det skapar hon rubriker. För ungefär fyra år sedan klippte hon lugg, en längre gardinvariant – och medierna gick fullständigt i spinn. Inte så konstigt kanske. Just lugg är en ovanlig frisyr för de kungliga damerna, just eftersom den är svår att hålla i styr under fotograferingar som sker utomhus. Även Kate blev varse detta och sparade snabbt ut den igen. Sedan dess är det lång lugg som gäller för Kate. Inga korta utsvävningar.

Annons
Kates nya snygga hösthår
Kate Middletons nya snygga hösthår – ljust och fyllt av volym.

Kates nya beautyprodukter

Svensk Damtidning har tidigare rapporterat om beautyprodukterna som Kate inte kan vara utan – allt ifrån mascaran till nagellacket. Den artikeln hittar du här. 

Annons

Och nu verkar det som att några produkter har adderats till den listan – produkter som har med håret att göra. Kates frisör har avslöjat, via en bild, att Kate alltid har två hårfönar i packningen då hon reser, samt flera andra värmeverktyg. Men produkterna då, de som gör håret sådär supersnyggt perfekt?

Jo, det är dessa:

Stylingkräm från Kiehls

Annons

”En stylingcreme som skyddar och gör håret mjukt. Den kladdar inte och ger ett silkeslent resultat.”

Volymmousse

Charles Worthington Volume & Bounce Body Booster Mousse. Läs mer och köp här. (reklamlänk via Apprl)

”En mousse för extra volym och fyllighet. Den volymgivande moussen innehåller kollagen och ger håret en livfull fyllighet, stadga och kontroll under hela dagen.”

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar