Historien bakom Meghans perfekta manikyr – och här klickar du hem hennes favoritlack

Meghan Markles naglar
Hertiginnan Meghan har just nu, utan konkurrens, snyggast naglar i den kungliga världen. Vi vet mer om hennes manikyr, och hennes favoritlack.
Annons

Artikeln innehåller reklamlänkar. Läs mer här

När Meghan Markle förlovade sig med prins Harry fotograferades hennes ring – och därmed också hennes naglar – tusentals gånger. Bilderna kablades ut över världen och sågs av miljontals. Men behöver knappast vara Einstein för att förstå att en kunglig förlovningsmanikyr behöver vara något utöver det vanliga.

Annons
Meghan och Harrys förlovningsfoto
Meghan Markle och prins Harry på sitt officiella förlovningsfoto

Både vid förlovningen och vid bröllopet valde Meghan att ha sina naglar målade i en ljust rosa nyans. Det var, givetvis, stort hemlighetsmakeri kring hennes beautyrutin – och beautyprodukter. Men Meghans nyans på nagellack avslöjades ändå. Meghans favoritlack kommer från Essie. (reklamlänk via Apprl) Hennes älsklingsnyans går under namnet Ballet Slippers. (reklamlänk via Awin.com)

Meghans favoritnagellack – från Essie

Essies Ballet Slippers-lack (reklamlänk via Awin.com) är en klassiker i lacksammanhang och är därmed långt ifrån en nykomling i Essie-sortimentet. Kvinnan och skaparen bakom Essie – Essie Weingarten – kreerade denna perfekta rosa/beige-ton för hela 36 år sedan.

Meghan Markles naglar
Meghan Markles vackra naglar – målade med Essies lack.

Historien bakom nagellacket Ballet Slippers

Lustigt nog var det samma år som Meghan själv föddes som Essie tog fram Ballet Slippers-nyansen – som en hyllning till sin egen barndom då hon gick och fick manikyr med sin mamma efter sina ballerinalektioner. Och precis som namnet skvallrar om är tonen i lacket i samma pudriga rosa nyans som ballerinaskor. Men som ni ser – det är inte helt rosa. Nyansen passar alla hudtoner, tack vare att det också är mycket beige i lacket.

Ballet Slippers  (reklamlänk via Apprl) är fortfarande ett av de allra bäst säljande lacken i Essies sortiment. Det passar perfekt att bära på förlovningsdagar och bröllopsdagar – just eftersom tonen i lacket gifter sig perfekt med, och framhäver, de flesta ringar.

Essies lack Ballet Slippers

Essies klassiska lack Ballet Slippers. Läs mer och köp här.  (reklamlänk via Apprl)

Läs mer:

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar