Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kates modesuccé – hyllas av världspressen

05 jul, 2019, 12:30 
AvJohanna Lejon
Kate på Wimbledon 2019
Under tisdagen gästade Kate, traditionsenligt, Wimbledon. Och hon gjorde stilsuccé – både då och vid uppdraget några dagar tidigare.
Annons

Kate Middleton har alltid varit ett stort fan av tävlingen Wimbledon, så det var egentligen ingen överraskning att hon, traditionsenligt, men också oannonserat, dök upp vid det speciella tennisevenemanget under tisdagen! Hertiginnan bar en elegant vit klänning med svarta knappar, från Suzannah, som hon matchade med ett Alexander McQueen-bälte. Hon hade även svarta pumps, en liten McQueen-handväska och ett par solglasögon från Ray-Ban.  (reklamlänk)

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Hertiginnan av Cambridge satt i Court 14 tillsammans med sina två goda vänner, Katie Boulter och Anne Keothavong. Kate är, som bekant, beskyddare av All England Lawn Tennis och Croquet Club (AELTC) – den organisation som anordnar Wimbledon. Under tävlingarna småpratade hon med väninnorna, skrattade och kollade, bland annat, in matchen som Harriet Dart och Christina McHale spelade.

Kate på Wimbledon
Kate på Wimbledon i vit klänning – från Suzannah.

Kates favoritsport

Kate tycktes njuta av dagen med sina väninnor. Båda två, Katie och Anne, är ju tennisspelare själva. Katie medverkade dock inte på Wimbledon själv i år, på grund av en ryggskada, och Anne hoppade av sporten för flera år sedan.

Annons

Kate är, som sagt, ett stort fan av tennis. Förra året, då hon besökte ett tennisträningspass på en grundskola i Mitcham, södra London, passade hon på att berätta om att hon nu, efter att ha fått tre småttingar, sportar betydligt mindre än tidigare.

– Jag älskar tennis, jag tycker att det är en SÅ bra sport, deklarerade hon och fortsatte:

– Jag var jättesportig när jag var liten, men jag sportar mindre nu när jag har så många barn.

Och nog märks tennisintresset. Inte minst under just Wimbledon. Kate har faktiskt gästat tävlingen, och suttit i publiken, regelbundet ända sedan 2011. Förra året var hon där med Meghan, hertiginna av Sussex och prins Harrys hustru.

Det bar Kate på Wimbledon 2019

Men, åter till kläderna. Modepressen var enade: Kate såg fantastiskt chic ut i sin vita ensemble. Det märks att hon förändrat sin stil. Sedan ett par månader tillbaka har hon ju dessutom en ny stylist vid sin sida.

Annons

Kates pumps – med perfekt bred klack – kommer från Gianvito Rossi.

Kates pumps

Pumps från Gianvito Rossi. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Ray-Bans

Solglasögon från Ray-Ban. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Kates klänning är specialuppsydd bara för henne med nedan hittar du några liknande:

Klänning från VIla

Klänning med knappar från Vila. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Annons
Klänning
Klänning från Stories

Vit klänning från & Other Stories. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Ett par dagar innan Wimbledon bar Kate ännu en ny outfit – en outfit som gjorde succé bland modeskribenterna också den. Klänningen kommer från Sandro och skorna är från Castaner.  (reklamlänk)

Annons
Kate i grön klänning
Kate i klänning från Sandro.

En liknande klänning – och skorna – ser du nedan:

Klänning i grönt från Ellos
Skor från Castaner

Foto: TT

Annons