Kronprinsessan bär vårens och sommarens finaste byxor – köp dem här

Kronprinsessan Victoria i byxor från By Malina
Kronprinsessan fortsätter att satsa på svensk design under sin resa i Vietnam. Hennes snygga byxor kommer från By Malina.
Annons

Artikeln innehåller reklamlänkar. Läs mer här

Kronprinsessparets resa i Vietnam rullar vidare. Dagens stopp: Ho Chi Minh City. Onsdagen inleddes med en båttur, där kronprinsessan Victoria visade upp ännu en ny, snygg, outfit. Men först var det dags för morgonaktiviteter i Hanoi – dans! Kronprinsessan Victorias vackra byxor, blommiga och tunna, är perfekta i ett varmare väder (och nu i Sverige till våren och sommaren). De kommer från svenska favoritmärket By Malina. (reklamlänk via Apprl) Vill du ha ett helt set finns även en matchande kavaj till. Kavajen hittar du här.  (reklamlänk via Apprl)

Annons

Kronprinsessan Victorias användbara och enkla topp kommer från Marville Road. Toppen hittar du här.  (reklamlänk via Apprl)

Klicka hem kronprinsessans snygga byxor från By Malina

Byxor från By Malina

Gillar du inte blått? Ett par liknande byxor finns även i en aprikos nyans.

Byxor från By Malina

Victorias och Daniels onsdagsschema i Vietnam den 8 maj – Ho Chi Minh City

Saigonfloden

Kronprinsessparet inleder besöket i Ho Chi Minh City med en båttur på Saigonfloden. Under båtturen får kronprinsessparet information om hur staden arbetar med försörjning, planering, förorening och plast i vatten. Kronprinsessparet träffar företrädare från staden samt lokala organisationer som arbetar med miljöfrågor.

Statsrådet ansluter till mötet med svenska och vietnamesiska entreprenörer i Ho Chi Minh City

Start up’s samt unga entreprenörer

Eftermiddagen inleds med att kronprinsessparet och statsrådet möter yngre entreprenörer tillsammans med den svenska “start-up” delegationen från Team Sweden-resan.

Borgmästare Mr Nguyen Thanh Phong

Besöket i Ho Chi Minh City avslutas med att kronprinsessparet och statsrådet träffar stadens borgmästare Mr Nguyen Thanh Phong för ett officiellt möte.

Därefter står borgmästaren värd för en middag där kronprinsessparet, statsrådet och svenska företag deltar.

Läs mer:

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

11 kommentarer till “Kronprinsessan bär vårens och sommarens finaste byxor – köp dem här”

 1. Kristiina från Turku skriver: 8 maj, 2019

  Bilderna är inte från Ho Chi Minh City, utan Hanoi. Efter programmet tidigt på morgonen i Hanoi de gick till Ho Chi Minh City.


 2. Hans Johanson skriver: 8 maj, 2019

  Sluta med denna kunga hysteri. Vem sjutton bryr sig om vilka kläder dom har eller inte. Vi måste sluta med denna köp och släng mentalitet. Jordens resures är ju väg att utarmas. Så sluta glorifiera denna galenskap


 3. Karin skriver: 8 maj, 2019

  Ja, det var fina sommarbyxor för de unga, passar väl bra i värmen. KP. Victoria är fin i vad hon än tar på sig. Det är ett högt tempo på resan ser jag, men lika pigg är Kronprinsparet ändå. Jag läste att Kronprinsessan har hållit tre tal, det är bra gjort.


 4. Desirée skriver: 9 maj, 2019

  Hur många nya plagg köptes in till denna resa? Fanns det inget i garderoben som gick att använda?


 5. Surkärring skriver: 9 maj, 2019

  Ja Hans, håller med till 100%. Varför hålla på med denna galenskap? Känns helt fel. Att inte V inser det som sägs vara så klimatmedveten.


 6. Karin skriver: 9 maj, 2019

  Jag tycker inte ni skall klanka ner på vår fina KP.Victoria,då hon faktiskt är blivande regent, måste vara representativ på statsbesök. Kronprinsessan är så naturlig för övrigt. Det är många unga Prinsessor som köper nytt ofta ofta, det gör också unga människor som inte är Kungliga, det är bara vi äldre som använder det vi har, Titta på vår Drottning Silvia, hon kan använda kläder flera gånger.


 7. konsttanten skriver: 9 maj, 2019

  Dessa inköp kan användas hela sommaren. En av klänningarna har jag sett tidigare.


 8. ancibergfeldt skriver: 9 maj, 2019

  Desiree Jag bara håller med dig!


 9. MarieS. skriver: 10 maj, 2019

  Hans Johanson,
  Om du inte gillar kvinnligt mode så skall du kanske inte läsa reportagen här under rubriken Kungliga Modebloggen. Här skrivs det och kommenteras om just mode. Varför inte välja en rubrik och sida som kanske passar bättre för just din smak.


 10. PernillaA skriver: 10 maj, 2019

  Jag förstår inte varför hon envisas med dessa storblommiga kläder; tycker inte att hon ör typen som passar i storblommigt ; hon ser alltid fin ut i escada eller enkla sobra snitt där hon framhäver sin fina figur


 11. Katta skriver: 11 maj, 2019

  Jaha så tycktes det igen.
  Jag har en stilla undran. Var blir det kvar av Sverige om ALLA slutar handla.
  Man kan handla med måtta, men slutar vi, så stannar all form av industri och handel i Sverige.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar