Madeleines söta och klassiska look – så får du stilen

Prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine väljer en rosa kofta och en rosa blus – hon matchar med vita jeans. En perfekt outfit sommaren 2019. Här klickar du hem några liknande plagg!
Annons

”I går gjorde vi det sista inför dagens lansering av ”Stella och hemligheten” när jag spelade in välkomsthälsningen till ljudboken. I dag är dagen vi har sett fram emot så länge. Nu finns ”Stella och hemligheten” i bokhandeln och vi hoppas att ni ska tycka om boken lika mycket som vi gör.”

Annons

Så skrev prinsessan Madeleine på Facebook på tisdagen, inför releasen av sin första bok. Stella och Hemligheten (reklamlänk via Apprl) handlar om nioåriga Stella och tar upp frågor som rör integritet, förtroenden och självkänsla. Vid lanseringen, som skedde den 4 juni på Junibacken på Djurgården i Stockholm, deltog även medförfattarna Marie Oskarsson, Karini Gustafson-Teixeira och illustratören Stina Lövkvist.

Annons

Det handlar Stella och Hemligheten om

”När nioåriga Stella och hennes pappa flyttar till Sverige känns allt nytt och lite konstigt: språket, skolan och fritidsaktiviteterna, allt är annorlunda och tar tid att vänja sig vid. Så en dag berättar kompisen Elena en fruktansvärd hemlighet för Stella. Något som Stella inte får berätta för någon. Lova det! Men Elenas hemlighet skaver som en tung sten i magen på Stella. Vad ska hon göra?”

Prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine läser in en hälsning i ljudboksversionen av ”Stella och Hemligheten.”

Just så beskrivs prinsessan Madeleines bok. En viktig berättelse. Både ljus och mörk.

I slutet av boken finns diskussionsunderlag som kan användas för samtal om integritet, förtroenden och självkänsla. Det finns också en separat lärarhandledning för den som vill fördjupa sig i frågorna.

– Det är otroligt viktigt att våga prata med barn om övergrepp och rätten till integritet. Alla barn förtjänar att få växa upp i en trygg och kärleksfull miljö. Genom att fler hjälper till att bryta tystnaden kanske vi kan nå dit tillsammans, säger prinsessan Madeleine.

Det bar prinsessan Madeleine då hon läste in hälsningen i ljudboken

Då prinsessan Madeleine läste in sin hälsning i ljudboksversionen av Stella och Hemligheten var hon enkelt och somrigt klädd i vita jeans och rosa blus med matchande kofta. Klicka hem en liknande outfit nedan.

Jeans från Gant

Kofta i rosa från Filippa K

Rosa blus från Flippa K

Foto: TT, Prinsessan Madeleines Facebook

Läs också:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar