Meghan bär vårens bekvämaste skor – nu på rea!

Meghan Markle New York
Häromdagen gästade hertiginnan Meghan New York. När hon flög hem var hon bekvämt klädd. Vi vet mer om hennes snygga skor!
Annons

Artikeln innehåller reklamlänkar. Läs mer här

I april är det dags för nedkomst! Då blir Meghan och Harry föräldrar för första gången. Meghan är med andra ord höggravid, och en höggravid kropp klär sig mer än gärna i bekväma kläder – och skor!

Häromdagen besökte hertiginnan The Big Apple, New York, för att gästa sin egen babyshower, anordnad i hemlighet av de närmaste vännerna. Platsen för Meghans babyshower var ett rum på ett lyxhotell på Upper East Side i New York. Enligt New York Post, som var först med att skriva om detta, hade 15 personer fått den åtråvärda inbjudan. Bland dem fanns Meghan-väninnor som Misha Nonoo och Jessica Mulroney, gamla Suits-kollegor som Abigail Spencer och Sarah Rafferty, samt Bollywoodstjärnan Priyanka Chopra.

Annons
Meghan i skor från Adidas.
Meghan i skor från Adidas.

Det bar Meghan i New York

När Meghan, bara timmar senare (ja, det blev en blixtvisit på Manhattan), flög hem till prins Harry igen var hon bekvämt klädd för en lång flight över Atlanten. Hon bar baseballkeps, mjuka tights från Lululemon, en jacka från Ingrid & Isobel och sneakers från Adidas i modellen Ultraboost.  (reklamlänk via Apprl) Skorna är dessutom på rea just nu och enligt uppgift ska skorna vara bra när underlaget är lite halt och vått (de perfekta skorna för våren alltså!). Vill du klicka hem dem extra billigt kan du göra det här! (reklamlänk via Adtraction)

Klicka hem Meghans skor

Adidas Ultraboost skor

Läs mer:

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

2 kommentarer till “Meghan bär vårens bekvämaste skor – nu på rea!”

  1. Baettan v Janzon skriver: 28 februari, 2019

    Den 9 februari skrev Svensk Dam en artikel ”Överraskande anledningen till att vi adrig kommer att få se Meghan i låga skor”. Nu har vi sett Meghan i Marocko och i N.Y. i låga skor. Man skall aldrig säga aldrig…………….


    1. ananas skriver: 1 mars, 2019

      Exakt.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar