Köp små örhängen – inspireras av Meghan

Meghan Markles örhängen
Hertiginnan Meghan visar återigen var trendskåpet ska stå. Hennes senaste smyckesval är trendigare än något annat. Kolla in hennes örhängen (och klicka hem trenden själv).
Annons

Att ha många, många hål i örat är något av det trendigaste man kan ha just nu. Kändisarna jobbar hårt för att skapa ett öra som är snyggt och coolt sammansatt – med hjälp av många olika små örhängen. Man blandar gärna ringar och andra örhängen, i olika typer av metaller, för att få fram den där alldeles rätta känslan.

Annons
Jennifer Lawrence många hål i örat
Jennifer Lawrence, skådespelerska, är en av många kändisar som hakat på trenden med många hål i örat.

Meghans snygga örhänge – därifrån kommer det

I veckan, då hertiginnan Meghan var ute på jobb, visade det sig att hon också hakat på denna smyckestrend, med många hängen.

Meghan Markle med örhäng
Meghans trendiga smycke.

Meghan valde dock att göra en egen, kanske lite kungligare, tolkning av det hela. Istället för att ta många hål i örat (frågan är om någon kunglighet har haft det – någonsin?) valde Meghan att istället sätt ett hänge i örat, ett längre, som löper längs örats kant. Meghans örhänge kommer från Kimai och går under namnet Felicity. Här kan du titta närmare på hänget, och såklart klicka hem ditt eget. 

Meghan Markle med örhänge

Varianter av små örhängen

För den som inte har nära 4 000 kronor att lägga på ett hänge, och istället tilltalas av just den ”riktiga” trenden – att ha många hål, har vi några shoppingförslag och tips. Ett tips är, som sagt, att exempelvis blanda silver (reklamlänk via Apprl) och guld (reklamlänk via Apprl) . Vi gillar dessa örhängen (reklamlänk via Apprl) . De här är också supersnygga. (reklamlänk via Apprl) Det kan också vara både stilfullt och snyggt att blanda upp med en och annan pärla (reklamlänk via Apprl) – eller sten. Ett bra exempel är dessa hängen. (reklamlänk via Apprl)  Att krydda örat med symboler är också stilfullt, kolla in dessa för inspiration. (reklamlänk via Apprl) Tveka inte heller att mixa ringar (reklamlänk via Apprl) och studs. (reklamlänk via Apprl) Nedan listar Svensk Damtidning några favoriter:

Kvinnotecknet örhängen

Örhängen från & Other Stories

Örhängen från & Other Stories. Läs mer och köp här.  (reklamlänk via Apprl)

Örhängen med hjärtan

Månörhänge

En annan stark trend – den kamelfärgade kappan

En annan supertrend som hertiginnan Meghan lyckades pricka in är den kamelfärgade kappan. (reklamlänk via Apprl)  Den beigefärgade kappan är en klassiker – som gång på gång återkommer. Just nu är kamelkappan hetare än någonsin. Den här varianten är både snygg och varm. (reklamlänk via Apprl)  Vi är också riktigt förtjusta i den lite vårigare varianten, som denna (reklamlänk via Apprl) . Också denna, i ull, faller oss i smaken.  (reklamlänk via Apprl)

Kamelfärgad kappa från H&M

Kappa från Weekday

Kappa från Weekday (till superpris hos Afound just nu!). Läs mer och köp här.  (reklamlänk via Apprl)

Beige kraglös kappa från Filippa K

Beige kraglös kappa från Filippa K. Läs mer och köp här.  (reklamlänk via Apprl)

Beige kappa från COS

Beige kappa i en lite mörkare kulör, från COS. Läs mer och köp här.  (reklamlänk via Apprl)

Kappa med bälte från Arket

Läs mer:

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Köp små örhängen – inspireras av Meghan”

  1. m skriver: 20 januari, 2019

    Stéphanie av Monaco är en av de kungliga med många hål i öronen . 😉


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar