Prinsessan Sofias härliga junilook – så får du stilen

Sofia på Sophiahemmet
Prinsessan Sofia startade sin måndag med jobb. Dessutom bar hon en ny snygg sommaroutfit. Vi vet varifrån den kommer.
Annons

Måndagen den 3 juni var det återigen dags för arbete för vår svenska prinsessan, Sofia. Uppdraget för dagen? Att närvara vid symposiet Recovery from anorexia. Platsen? Sophiahemmets Högskola i Stockholm.

Annons
Sofia på Sophiahemmet
Prinsessan Sofia i topp från COS och väska från Mix & Match.

Solen lyste från den klarblå junihimlen när prinsessan Sofia anlände till högskolan under måndagsmorgonen. För dagen var hon somrigt klädd i en rosa finstickad topp, från svenska COS, vida vita byxor, grå mockapumps samt en ny väska. En väska med bambuhandtag. Väskan kommer från märket Mix & Match, kan Svensk Damtidning avslöja.

En butik som säljer just detta märke är faktiskt Smart Cityshopping i Djursholm, som drivs av prinsessan Sofias nya stylist Charlotta ”Lotta” Carlsen. Lotta har arbetat med Sofia ett par år nu, sedan 2017. Hovet har bekräftat, via informationschef Margareta Thorgren.

Tidigare var det Camilla Åstrand, som just nu arbetar med PR hos Hannah Widell och Amanda Schulmans Daisy Grace, som stylade prinsessan. Via Lottas Instagramkonto kan man se hur hon besöker pressträffar, tipsar om kläder och lägger ut sin butiks öppettider.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Tusen tack @idasjostedt och @hoteldiplomatsthlm för en härlig eftermiddag

Ett inlägg delat av Charlotta Carlsen (@smartcityshopping)

Klicka hem Sofias snygga våroutfit

Sugen på att kopiera prinsessan Sofias stil? En liknande look kan du klicka hem nedan.

Byxor i linnemix

Vita byxor med pressveck i linnemix. Från H&M. Läs mer och köp här.  (reklamlänk via Apprl)

Pumps

Foto: TT

Läs också:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

6 kommentarer till “Prinsessan Sofias härliga junilook – så får du stilen”

 1. Lea skriver: 3 juni, 2019

  Efter pälskam, flygskam kommer nu klädskam, av en viktig anledning. Vi/kungafamiljen får helt enkelt tänka om, o återanvända det vi har i garderoben. Hela tiden nytt är inte längre populärt


 2. ancibergfeldt skriver: 3 juni, 2019

  Sofia hur tänker du gällande miljön? Skor, väskor och kläder
  I överflöd.


 3. PernillaA skriver: 4 juni, 2019

  Sofias nya junikläder är ju ändå basic kläder som man kan använda till allt , Victorias säkert 50 storblommiga klänningar tar hon nog inte på sig om något år, ändå har även Sofia tillräckligt med kläder och assecoarer och behöver inte köpa nytt
  det gäller tex även för mig jag har ju också en benägenhet att köpa nytt men har börjat med ett shoppingförbud; ingen shopping i juni tex och även i november och mars hade jag det; inte dumt alls


 4. MarieS. skriver: 4 juni, 2019

  Jättesnyggt och Sofia söt och fräsch som alltid.
  Unga människor köper kläder allt efter deras eget behov jobb och livsstil.
  Helt rätt.
  Äldre människor har inte samma behov. Det är helt naturligt.


 5. Daga skriver: 6 juni, 2019

  Jag tillhör äldre släktet.Men jag gillar kläder på samma sätt nu som när jag var ung.Det är nog olika för olika personer.Finns ungdomar som inte är ett dugg modeintresserade.Jag köper klassiskt mode som håller i många år men visst piggnar jag till med en ny vacker klänning så här i pingsttiden och till sommarfesten.Mvh Daga


 6. MarieS skriver: 7 juni, 2019

  Självklart gillar man kläder även som ”äldre” det gör jag också. Varför spara på det nöjet om man inte behöver. Man blir ju inte yngre. Men alla är vi ju olika.

  Jag menar att många yngre kvinnor har ett annat behov och lever ett lite annorlunda liv och är mera i farten – i de flesta fall beroende på jobb ställning -representation osv. Då behövs en stor garderob. Jeans och tea-shirt ungdomarna räknar jag inte dit.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar