Prinsessornas nya basgarderober – klicka hem plaggen

Kronprinsessan Victoria och prinsessan Sofia i plagg från Marville Road
Senaste åren har kronprinsessan Victoria och prinsessan Sofia investerat i ett flertal klassiska basplagg. Vi har kartlagt dem och vet var du klickar hem dina egna klassiker.
Annons

Artikeln innehåller reklamlänkar. Läs mer här

På senare tid har man börjat prata mer och mer om hållbart mode. Och när man talar om det hållbara syftar man både på en hållbar skapandeprocess, men också på plagg som håller länge – både på grund av kvalitet och snitt. Att investera i klassiker, plagg som håller säsong efter säsong och aldrig går ur tiden blir allt viktigare – och populärare.

Annons

Också våra svenska prinsessor, primärt prinsessan Sofia och kronprinsessan Victoria, tycks ha tagit fasta på detta tänk. Det senaste åren har sessorna investerat i flera klassiska basplagg – plagg som går att använda till allt, både till vardag och fest, och som går att kombinera i all oändlighet.

Klassiska och hållbara basplagg

En designer som riktat in sig på just detta är svenska Jenny Holmén som ligger bakom Marville Road. (reklamlänk via Apprl)

– Jag försöker skapa tidlösa nyckelplagg som enkelt ska kunna kläs upp och ned och som vår kvinna kan ha länge i sin garderob. Varje plagg ser jag som en legobit, och med ett litet antal plagg ska man lätt kunna bygga ihop olika kombinationer och variera för förnyelse. Varje säsong adderar vi dessutom nya färger och mönster som enkelt kombineras med våra klassiska produkter som finns året om. Knytskärp, kvinnliga skärningar och detaljer ser man genomgående. Materialen vi tillverkar kläderna i är alltid strykfria och kan tvättas i maskin, allt för att våra kunder ska spara tid, utan att kompromissa med sin stil!, berättar hon för Svensk Damtidning.

Vi har kartlagt de svenska prinsessornas nya klassiska och bärbara basplagg. Det bästa av allt? Du kan klicka hem dina egna ex nedan!

Rosa blus

Knytblus i rosa

Knytblus i rosa (finns även i fler kulörer och mönster!). Läs mer och köp här.  (reklamlänk via Apprl)

Blazer från Marville Road

Topp från Marville Road

Vita byxor från Marville RoadVita vida byxor (modellen finns i fler färger). Läs mer och köp här.  (reklamlänk via Apprl)

Läs mer:

Foto: TT, Kungliga Hovstaterna

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Prinsessornas nya basgarderober – klicka hem plaggen”

  1. josefin skriver: 1 april, 2019

    bra idé med hállbart mode, dock verkar inte KPV o PS ännu se nyttan av att använda och kombinera plagg upprepade ganger. Det kanske kommer


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar