Så får du Victorias stil – plaggen (och accessoarerna) att investera i

Kronprinsessan Victoria
Det finns några plagg du kan addera till din garderob för att få den att bli en liten smula kungligare. Svensk Damtidnings moderedaktör Johanna Lejon har koll på vilka kläder du behöver.
Annons

Artikeln innehåller reklamlänkar. Läs mer här

1. Knytblusen

Knytblusen är ett måste i den kungliga garderoben. Kronprinsessan började samla på sig dem för ett antal år sedan och i dag har hon en gedigen uppsättning i garderoben hemma på Haga Slott.

Annons

Randig knytblus

Knytblus från Gant. Exakt denna modell (men annan färgställning) har kronprinsessan. Läs mer och köp här.  (reklamlänk via Apprl)

2. Armbandet

Childhoodarmbandet från Sophie by Sophie (reklamlänk via Apprl) har både drottningen, prinsessan Madeleine och kronprinsessan Victoria i sina smyckeskrin. Drottningen använder sitt allra mest, nästan dagligen.

Armband från Sophie by Sophie

3. Pumpsen

Kronprinsessan Victoria tycks vara oerhört förtjust i sina mockapumps från Rizzo. Hon har dem i flera olika varianter och färgställningar. Ett par klassiskt svarta funkar alltid.

Pumps från Rizzo

4. Klänningen

En klänning är nästan alltid rätt i kungliga sammanhang. Denna modell, nedan, heter Emily och kommer från By Malina. (reklamlänk via Apprl) Kronprinsessan har använt den flera gånger.

Klänning från By Malina

5. Hårsmycket

Ett hårsmycke, som dessa i skinn från svenska Corinne (reklamlänk via Apprl) , lyfter vilken trist hårdag som helst. Victoria bara snor ihop en enkel hästvans, knyter detta smycke omkring den och vips är hon redo för kungligt uppdrag.

Hårsmycke från Corinne

6. De låga skorna

Klackar i all ära! Men som kunglig behöver man också bekväma skor. Dessa loafers från Flattereds samarbete med By Malina har kronprinsessan Victoria själv burit.

Loafers från Flattered och By Malina

Loafers från Flattered x By Malina. Läs mer och köp här. (reklamlänk via Apprl)

7. Kavajen

Kronprinsessan Victoria gillar sina kavajer. Hon bär dem både med en matchande byxa, som kostym och för sig själva. En kavaj som återkommit i flera år är den med synliga knappar, från Hunky Dory. (reklamlänk via Apprl) Modellen är densamma som den ni ser nedan.

Kavaj från Hunky Dory

Läs mer:

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar