Så stylar du håret som Meghan

Meghans två signaturfrisyrer: knut och utsläppt
Meghan Markles hår är minst sagt avundsvärt. Få personer har ett lika perfekt svall. Men visst kan vi fuska lite och styla håret exakt som hon. Svensk Damtidning visar hur du gör!
Annons

Hertiginnan av Sussex, Meghan, har kommit att bli en kunglig stilikon – välklädd men samtidigt trendig. Klassisk med en twist. Pricken över i är givetvis håret. Oftast växlar Meghan Markle mellan två olika signaturfrisyrer: en uppsatt variant (den slarviga knuten) och en utsläppt (smålockig).

Annons

Hårstylisten Lydia Sellers är en av få som fått sätta fingrarna i hertiginnans kungliga hårsvall. Hennes favoritfrisyr på Meghan? Den utsläppta frisyren!

Meghans vackra knut
Meghan i den slarviga knuten.

– Den kan du ha både till vardags och i en lite mer förfinad version. Dessutom är den lätt att göra, säger hon i en intervju med E! News.

Det är dock den slarviga knuten som Meghan kommit att bli mest känd för– den looken valde hon också att bära på sitt eget bröllop!

Styla ditt hår som Meghan Markle – tutorials

Men hur kopierar man looken? Hur stylar man håret så att det ser ut exakt som Meghans? Hertiginnans egen frisör George Northwood har aldrig velat avslöja för pressen exakt hur han går tillväga.

Meghan Markles utsläppta hår
Meghan Markle i utsläppt hår.

Tack och lov har andra kändisstylister tagit fram tutorials för dig som är sugen på att återskapa signaturfrisyrerna! Se och lär!

Gör Meghans perfekt slarviga lockar

Gör Meghans slarviga knut

Meghans favoritprodukter för håret

I den kanadensiska modebloggen Flare valde Meghan, för några år sedan, att berätta om sina hårhemligheter.

 “I use Kérastase for most of the grooming products. I use their Oleo-Relax and Resistance Fibre Architecte. We also use Moroccanoil on my ends to make them shiny. And I wash with a couple of different products: Pureology is one of the products I love, and I also use the Brazilian Blowout shampoo and conditioner. And I have to mask because my hair gets blown out every single day”, sa hon i bloggen.

Klicka hem Meghans bästa produkter för håret nedan!

Inpackning från Kerastase

Hårolja

Shampoo och balsam från Pureology

Shampoo och balsam från Pureology. Läs mer och köp här.  (reklamlänk via Apprl)

Läs mer:

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Så stylar du håret som Meghan”

  1. Regina skriver: 20 april, 2019

    Vad är speciellt med Meghans hår? Tycker inte det är något speciellt för att ni ska skriva en rubrik!
    Tycker det är sån hysteri för ingenting . Bara för hon gifte sig med en prins gör det henne inte till modeikon . Hon är som alla andra , punkt!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar