Skönhetsprodukterna kungligheterna älskar – och som är riktigt billiga

Meghan Markle och Kate Middleton
Det behöver inte kosta skjortan att kopiera kungligheternas smarta skönhetsknep! Vi listar kungligheternas budgetfavoriter – när det kommer till beauty!
Annons

Meghans hudkräm

Meghan

Meghan älskar att kombinera budgetprodukter med riktigt flotta lyxartiklar. För att få lite extra glow använder hon Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm. Krämen kostar 179 kronor. Det är med andra ord inte särskilt dyrt att stråla som Meghan! Eucerins Aquaphor är perfekt för torr hud, den läker och reparerar utan att vara för fet. Detta på grund av sin lätta gelkonsistens.

Annons

Hudkräm

Madeleines solkräm

Prinsessan Madeleine föredrar att skydda sig mot solens strålar men en solspray från svenska ACO. Denna sågs hon med under en semester i Florida nyligen. ACO Sun Transparent Sprayär en solkräm med SPF 30. Den har en lätt konsistens och sprayas på huden. Solsprayen absorberas snabbt på huden.

Solspray från ACO

Meghans lotion

När hertiginnan av Sussex, i en intervju med sajten Beautybanter, skulle lista sina favoritprodukter för kropp, ansikte och hår valde hon att ta med en enkel (med effektiv) hudlotion som inte kostar mer än 60 kronor. Det bästa av allt? Den finns att köpa nästan över allt.

– Jag använder den religiöst! Det här är, på riktigt, min bästa produkt på marknaden. Den är tillgänglig och prisvärd och får min hud att både kännas och se otrolig ut. Kunde jag hitta en skulle jag köpa en hel låda av den här produkten, berättar Meghan i intervjun (som du kan ta del av här!). 

Så, vad är det då för produkt? Hudkrämen, en lotion, heter Firming Body Lotion Q10 Plus och kommer från Nivea. (reklamlänk via Awin.com)  (reklamlänk via Awin.com)  (reklamlänk via Awin.com) Enligt sajten Lyko.se ska produkten ”ge märkbart fastare hud, förbättra hudens struktur och göra den slätare samt märkbart förbättra hudens fasthet på två veckor”.

Body Lotion

Body Lotion från Nivea. Läs mer och köp här.  (reklamlänk via Apprl) (reklamlänk via Apprl)

Kates dagkräm

Kate i grönt

Sajten Marie Claire har avslöjat att Kates bästa dagkräm för ansiktet faktiskt kommer från Nivea. Namnet? Nivea Pure & Natural Anti-Wrinkle Cream. (reklamlänk via Apprl) (reklamlänk via Apprl) . Hudkrämen återställer hudens hälsosamma lyster, fyller ut fina linjer och rynkor och ger en naturlig och hälsosam hud. Du applicerar den dagligen – efter rengöring.

Dagkräm Nivea

Meghans hårprodukt

För att tygla sitt naturligt lockiga och därmed lite torra hår använder Meghan en glansprodukt – en riktigt billig sådan. Wella Professionals Oil Reflections  (reklamlänk via Apprl)  (reklamlänk via Apprl) är en hårolja som slätar ut och ger lyster. Den kostar 179 kronor och beskrivs såhär:

”Denna multisenoriska olja med macadamiaolja (reklamlänk via Adtraction)  (reklamlänk via Adtraction) , avokadoolja och E-vitamin, en känd antioxidant slätar ut håret för glänsande lyster och lyxig, lätt smidighet. Med en förtrollande sensuell doft.”

Hårolja från Wella

Hårolja från Wella. Läs mer och köp här.  (reklamlänk via Apprl) (reklamlänk via Apprl)

Foto:

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar