Snygg i sneakers – klicka hem drottningens söta gympaskor

Drottning Silvia i Sydafrika
Det må vara januari, men drottning Silvia har redan nu investerat i vårens snyggaste vita sneakers. De kommer från Superga.
Annons

Ute är det minusgrader och snö, men redan kan det vara ganska mysigt att tänka på kläderna vi vill bära till våren – och sommaren.

När drottning Silvia gästade Sydafrika häromveckan visade hon upp en del av sin kungliga vårgarderob – ett par skor. Skorna, vita sneakers, kommer från Superga (reklamlänk via Apprl) och är ett par kungliga favoritskor. Prinsessan Sofia – och kronprinsessan Victoria – har faktiskt likadana.

Kändisarnas favoritsko

Det italienska skovarumärket Superga (reklamlänk via Apprl) har faktiskt funnits på marknaden i över 100 år och har länge varit en stor favorit på kändisfötter världen över. Flera välkända ansikten är talespersoner för varumärket, såsom modellerna Suki Waterhouse och Pyper America.

Annons
Drottning Silvia i sneakers från Superga
Drottning Silvia i sneakers från Superga.

Superga (reklamlänk via Apprl) har dessutom designsamarbetet med ett flertal välkända fashionikoner, som Alexa Chung, The Row, Chiara Ferragni, Rita Ora och på senare tid norska Celine Aagaard, danska Pernille Teisbaek och den svenska prinsessvännen och modeprofilen Sofi Fahrman. I en intervju har Sofi berättat hur hon helst stylar sina Superga-sneakers:

– Tillsammans med vita krispiga plagg, denim och ett stort leende. Och med ett isat glas rosé i handen så klart!

Så stylar du skorna!

Drottning Silvia valde att bära sina Superga (reklamlänk via Apprl) med vit skjorta och vita jeans. Nedan ser du var du kan klicka hem hennes skor – och inspireras till köp av en liknande outfit (skor, skjorta, byxor – och färgglad jacka).

Sneakers i vitt från Superga

Vit skjorta från Arket

Rosa blazer

Vita byxor i linnemix

Vita byxor i en skön linnemix från & Other Stories. Läs mer och köp här. (reklamlänk via Apprl)

Ett annat alternativ (om man vill bära skorna (reklamlänk via Apprl) lite tidigare än när det är riktigt varmt) är att kombinera dem med jeans, här är våra jeansfavoriter (reklamlänk via Apprl) , samt en tunn blus (reklamlänk via Apprl) och en lite tjockare tröja (denna rosa är UNDERBAR!).  (reklamlänk via Apprl)

Läs mer:

Foto: Childhood

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Snygg i sneakers – klicka hem drottningens söta gympaskor”

 1. josefin skriver: 24 januari, 2019

  Varför, när SvDam gör sina reklaminslag, är det sa mycket HM och HM-relaterade plagg som länkas? Skulle inte SvDam ocksa kunna visa plagg med lite kvalitet, kanske fr producenter med “sustainability”tänk – inget barnarbete, inte bränna kläder som inte säljs osv.


 2. konsttanten skriver: 25 januari, 2019

  Jag kallar dessa platta skor för streetskor, och som jag sagt tidigare finns ingen uppbyggnad och mjukhet för fotens bästa; ett mode att avstå!! Rätta mig om jag har fel!
  Målningarna i bakgrunden är av Shai Dahan, som stöder Projekt Playground.


 3. MarieS. skriver: 25 januari, 2019

  konsttanten – nu är absolut inte alla sneakers obekväma på något sätt. Då skulle alla dessa inte säljas överhuvudtaget. Prova och du kommer att bli förvånad hur mycket både snyggt och bekvämt det finns på marknaden. Finns för alla smakriktningar.


  1. konsttanten skriver: 28 januari, 2019

   Den visade skon från Superga ÄR snygg, men inte fotovänlig. Jag har två par sneakers, men de har ej den platta streetskor sulan. Fråga gärna en ortopedtekniker.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar