Snygga modedetaljen i Victorias rosa outfit

Victoria i rosa kostym från Filippa K
Under onsdagen var det dags för kronprinsessan Victoria att bege sig ut på kungligt uppdrag igen. Och hon valde att välkomna vårvärmen i en rosa outfit!
Annons

”Hjärnan är ett viktigt forskningsområde. Många av oss berörs, då mer än var tredje svensk drabbas av en hjärnsjukdom.”

Orden är kronprinsessan Victoria, som beskyddare av Hjärnfonden är hon engagerad i forskningen om just hjärnan. Som ett led i detta medverkade hon, under gårdagen, vid Hjärnans dag, ett event som hölls på Skandiascenen, bredvid Cirkus på Kungliga Djurgården i Stockholm.

Annons
Victoria i rosa kostym
Victoria i härligt rosa outfit! Kostymen kommer från Filippa K.

Kronprinsessan bar rosa kostym

Onsdagen bjöd på ett härligt vårväder i Stockholm. Det var varmt och soligt och temperaturen letade sig upp kring 20-strecket. Kronprinsessan Victoria valde att välkomna våren och vårvärmen, efter en efterlängtad påskledighet som tillbringades på Öland, i en rosa kostym från svenska Filippa K (reklamlänk via Apprl) . Ett perfekt val! Extra roligt är att kronprinsessan väljer att kombinera kostymen med båda blus, pumps och väska som går ton i ton. Ett smart val. Endast en modedetalj bryter av – det röda nagellacket. (reklamlänk via Apprl) Ett snyggt och stiligt modegrepp som verkligen visar hur bra koll vår kronprinsessa har.

Kronprinsessan Victoria i pumps från Rizzo
Kronprinsessans flotta mockaklackar – från Rizzo.

I övrigt då, varifrån kommer hennes klockrena klädsel? Blusen kommer från By Malene Birger (reklamlänk via Apprl) . Väskan från Tiger of Sweden (reklamlänk via Apprl) och pumpsen är hennes favoriter från Rizzo.  (reklamlänk via Apprl)

Klicka hem kronprinsessan Victorias snygga outfit

Blus från Filippa K

Rosa byxa från Filippa K

Väska från Tiger

Pumps från Rizzo

Lack från Essie

Läs mer:

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

2 kommentarer till “Snygga modedetaljen i Victorias rosa outfit”

  1. josefin skriver: 26 april, 2019

    Pá vilket sätt är det “att ha koll” att ha ett rött nagellack till rosa kostym? Är det det minsta mer koll än att ha…rosa nagellack, lila nagellack, eller inget nagellack alls? bara undrar om denna livets petitäss.


  2. Karin Björkman skriver: 30 april, 2019

    Jag skulle inte vilja att mina kläder annonseras ut med priser och allt. Mycket märkligt, men jag tror att hon får dem gratis om man får göra reklamen. Inte tillåtet alls, gåvor får hon inte ta emot ej heller göra reklam. Men något är det.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar