Sofia bar prickigt – igen! Vi listar säsongens snyggaste prickiga plagg

Prinsessan Sofia i prickig klänning
I lördags blev det ett besök på Operan för prinsparet. Prinsessan Sofia dök upp i en vacker prickig klänning, av brittisk design.
Annons

Artikeln innehåller reklamlänkar. Läs mer här

Det blev en riktig kulturlördag för prinsessan Sofia och prins Carl Philip. Under lördagen besökte paret Kungliga Operan i Stockholm för att se föreställningen Eskapist. Föreställningen, där balett står i fokus, är koreograferad av Alexander Ekman. Kostym och mask är skapad av danska succédesignern Henrik Vibskov.

Annons

”Dagdrömmeri, verklighetsflykt, inbillningskraft.. Är du en eskapist? I så fall när? Ibland lämnar vi verkligheten. Kanske genom att dagdrömma, lyssna på musik, se en film, eller helt enkelt skapa en ny värld. Teatern ger oss en möjlighet att för en stund följa med in i en värld som man själv kanske aldrig hade sett i sin egen eskapism.”

På detta sätt beskriver Operan själv föreställningen, som är en timme och trettio minuter lång. Efter föreställningen fick prinsparet chansen att träffa ensemblen, något som Sofia och Carl Philip delade med sig av via sin Instastory.

Sofia satsade på en prickig klänning

Under lördagens föreställning var prinsessan Sofia klädd i en skir prickig klänning, signerad det brittiska märket L.K. Bennett. Hon matchade den med en ny lyxig väska, från Theroy. Kolla in väskan – och dess prislapp – här! (reklamlänk via Apprl)

Detta är andra gången på kort tid som prinsessan Sofia bär prickigt. Tidigare i vår satsade hon på en prickig klänning med svart botten och vita prickar från & Other Stories.  (reklamlänk via Apprl)

Just prickigt är helrätt i vår, nedan har Svensk Damtidnings moderedaktör listat de finaste prickiga plaggen i butik – just nu.

De finaste prickiga plaggen i butik just nu

Prickig kjol

Prickig blus

Klänning

Byxdress

Blus

Prickig klänning

Prickigt hårband

Läs mer:

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

10 kommentarer till “Sofia bar prickigt – igen! Vi listar säsongens snyggaste prickiga plagg”

 1. charlotte skriver: 5 maj, 2019

  Fint att få se prinsparet på Operan! Nu har biljetterna till Nötknäpparen i december släppts. Det vore kul att se Daniel, Victoria och Estelle där.


 2. Bettanhotmail.com skriver: 5 maj, 2019

  Hej o hå, 😊 här shoppas det. Roligt när man inte haft något tidigare.


 3. Karin skriver: 6 maj, 2019

  Bettan, vi som älskar att se på vad Prinsessorna har på sig, är glad över Prinsessan Sofias förtjusning i kläder, då hon tidigare är känd för sitt ringa intresse för just kläder.


 4. CVM skriver: 6 maj, 2019

  Karin
  Utveckla gärna ditt påstående om Sofias ringa intresse för kläder……………
  Håll dig gärna till sanningen när du utvecklar detta påstående.
  Tack på förhand!
  CVM


 5. Karin skriver: 6 maj, 2019

  Ja det är ju inte så mycket att utveckla om det,CVM, Prinsessan Sofia har bott i en liten ort i Älvdalen, varit som det beskrivs en människa som mest varit ute i naturen,dvs, levt ett stillsamt liv i mest fritidskläder.


 6. ancibergfeldt skriver: 6 maj, 2019

  Prickiga kläder kan jag vara utan.

  Vore roligare att få se Alexander
  Och Gabriel istället.
  Undrar vad hon gömmer barnen?


 7. HK skriver: 7 maj, 2019

  Enligt tidningar var hon 18 år när hon flyttade till Stockholm, sedan bott i New York osv. Så mycket av fritidskläder och Älvdalen. Hon har ju två systrar som lånar hennes kläder, så de behövs mycket kläder.


 8. Karin skriver: 7 maj, 2019

  ancibergfeldt, Prins Alexander har vi sett många gånger, det är Prins Gabriel som inte visas, av anledning som vi inte har att göra med. Prinsessan Sofia har valt att inte visa honom så mycket, det ska vi visa respekt för, det har väl sina orsaker som inte angår oss.


 9. Monagmail.com skriver: 9 maj, 2019

  Barnen är små och det är inte vi utan prinsparet som väljer att visa bilder.


 10. Daga skriver: 10 maj, 2019

  Carin eller Helen?Ditt pågående inbakade häcklande av Sofia börjar kännas både tråkigt och ofräscht!Bind på en ny lie.Se litet positivt på samtiden och människorna.Du ska
  Se du kommer må så mycket. Bättre.Mvh Daga.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar