Sofias superstil – inspireras av kronprinsessan Victoria

Prinsessan Sofia i kostym från Tiger
Prinsessan Sofia gör som kronprinsessan Victoria – väljer kostym! Prinsessans nya blazer och byxa kommer från Tiger of Sweden.
Annons

Under onsdagen var det återigen dags för ett kungligt uppdrag för prinsessan Sofia. Tillsammans med svärmor, drottning Silvia, exdrottning Sofía av Spanien och prinsessan Takamado av Japan, närvarade hon vid Dementia Forum X på Kungliga Slottet.

Annons
Sofia i blazer och byxa från Tiger.
Sofia i blazer och byxa från Tiger.

Sofia, som har en ny stylist efter att Camilla Åstrand började som PR-chef på Perfect Day samt Hannah Widells och Amanda Schulmans Daisy Grace, visade upp en ny supernygg outfit. En oufit som tycks vara lite inspirerad av kronprinsessan Victorias. Victoria har ju, det senaste året, satsat på en mer traditionell businesslook – med kostym och höga klackar. Och nu var det Sofias tur. Svensk Damtidning kan avslöja att prinsessan Sofia bar en kostym signerad Tiger of Sweden. Hon matchade kostymen med pumps från Stinaa.J och en ny väska från AVAVAV. AVAVAV grundades 2017 av Linda Friberg och hennes man Adam, ett par som även varit med och startat modesuccérna Cheap Monday, Weekday och Monki. Men hur föddes idén till det nya märket? Linda berättar för svenska ELLE:

– När jag upptäckte alla fantastiska tyger som blir över från Italiens lyxproduktionen och förstod att här finns möjligheter att producera små kvantiteter. För mig är det ett modernt och hållbart sätt att jobba. Den textila överproduktionen är ett problem som vi vill undvika.

Sofia väska
Sofias väska – från AVAVAV.

För att återknyta till ett annat ämne vi tog upp tidigare i artikeln– vem är då prinsessan Sofias nya stylist? Enligt Expressen heter hon Charlotta ”Lotta” Carlsen och har arbetat med prinsessan sedan förrförra året, 2017. Hovet har bekräftat. 

Klicka hem Sofias snygga kostym i duvblått

Blazer från Tiger. Läs mer och köp här.  

Byxa från Tiger. Läs mer och köp här. 

Foto: TT

 

Läs också:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

2 kommentarer till “Sofias superstil – inspireras av kronprinsessan Victoria”

  1. ancibergfeldt skriver: 16 maj, 2019

    Fin, Fint!!


  2. konsttanten skriver: 16 maj, 2019

    Ja, denna byxdress var fin, mkt bättre än den rosa. Sofia skall inte ha vida byxor, om inte de är tunna och skira i kvalite´n, genom att hon är så petit vacker.
    Man skall inte drunkna i varken kläder eller frisyr!!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar