Torr hy? Här är Meghans lösning

Meghan

Torr och irriterad hy? Lugn! Här är Meghan Markles kungliga lösningar på saken.

Kungligheterna är vanligtvis ganska snåla med att avslöja sina beautyhemligheter. Men hertiginnan av Sussex, Meghan, har under åren flitigt delat med sig av sina bästa tips. Vi vet att hon älskar den här håroljan (länk till Adtraction), och att hennes favoritnagellack är detta! (länk till Apprl)

Men, och detta är oerhört aktuellt nu under vintern och årets kalla månader, vad gör hon åt torr och irriterad hy? Jo, hon väljer Eucerins klassiska, och oerhört uppskattade, gelkräm Aquaphor (denna har hon, förutom på sin torra hy, som en slags primer, då hon lägger sitt smink!).

Aquaphor

Hudkräm, Aquaphor, från Eucerin. Läs mer och köp här.  (länk till Awin.com)

Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm är en gelsalva för mycket torr hud. Den kan användas i ansiktet och på kroppen. Används på ställen på kroppen som behöver extra vård som till exempel torra nagelband, sprucken hud eller barns hud. Den kan användas på mindre brännskador. Krämen lugnar extremt torr hud som är irriterad.

LÄS MER: Beautyprodukterna som Kate älskar att använda!

Tea Tree Oil

Tea Tree Oil. Läs mer och köp här. (länk till Adtraction)

”Det jag inte kan leva utan är en liten flaska med tea tree-olja. Det är inte det mest glamourösa, men om du skär dig, får ett myggbett, eller vad som helst är det här mitt bästa botemedel – mot allt. Oljan är dessutom både billig och behändig. Jag har med mig den överallt”, har Meghan slagit fast.

LÄS MER: Budgetprodukten som fixar Meghans glansiga hårsvall

Men krämer och olja är såklart inte allt. Meghan är också oerhört förtjust i en speciell typ av tvål. Den går under namnet Dr Bronner’s (länk till Apprl). Meghan gillar tvålen med en mild doft av lavender bäst.

Dr Bronners

Tvål från Dr Bronner’s. Läs mer och köp här.  (länk till Apprl)

Foto: TT